Resimli Cihad Ayetleri
8.116 görüntülenme · 14 yanıt
RE: Resimli Cihad Ayetleri
Rabbim cümlemizden razı olsun... inşallah dualarımızda şuan cihat halinde olan din kardeşlerimizi unutmayalım
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
mustafa11 yazdı:
çok güzel resimler inan bu resimlerle ben de bu duyguları hissettim allah senden razı olsunB)B)B)B)B)B)B)
Rabbim cümlemizden razı olsun... inşallah dualarımızda şuan cihat halinde olan din kardeşlerimizi unutmayalım
inşallah devamınıda getiririm ama sizlerde katkıda bulunun
Rabbim sizden de razı olsun
m_muaz yazdı:
selamun aleykum ...
allah razı olsun cok güzeller gercekten devamını bekleriz ..selametle..
inşallah devamınıda getiririm ama sizlerde katkıda bulunun
Rabbim sizden de razı olsun
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm ablam.. çok güzeldi paylaşımınız.. Allah razı olsun.. ne mutlu dünyasını satıp, ahiretini satın alanlara.. ne mutlu bu kutlu alışverişi yapanlara..selam ve dua ile.B)B)B)

Allaha hamd olsunki Cihat eden kardeşlerimiz vardır ve inş var olacaktır.Bizlere düşen ise bu cihata gönülden inanmak ve elimizden gelen yardımı esirgememektir.Nezamanki islam bayragının varmadıgı nokta kalmazsa işte ozaman dünyaya barış sukünet birlik hakim olur.
Allaha hamd olsunki Cihat eden kardeşlerimiz vardır ve inş var olacaktır.Bizlere düşen ise bu cihata gönülden inanmak ve elimizden gelen yardımı esirgememektir.Nezamanki islam bayragının varmadıgı nokta kalmazsa işte ozaman dünyaya barış sukünet birlik hakim olur.
insanın yüreğini titrereten görüntüler bunlar rabbim bütün mümin kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşaalah
insanın yüreğini titrereten görüntüler bunlar rabbim bütün mümin kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşaalah
selamüN ALEYKÜM...gERÇEKTEN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM..Allah(c.c)razı olsun inşallah.... B)
selamüN ALEYKÜM...gERÇEKTEN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIM..Allah(c.c)razı olsun inşallah.... B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12927-resimli-cihad-ayetleri · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.