S.a. Arkadaşlarrr

660 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
VEYS

VEYS

Mübarek Üye · 1.350 mesaj

Merhaba sevgili arkadaşlarım değerli kardeşlerim bir çoğunuzun bildiği üzere yaklaşık 3 aydır yoktum yani vardımda yoktum :) giriyordum siteye fakat 5-10 dakika kalıp cıkıyordum.Bu zaman zarfında bir çok şeyler yaşandı ama süperdi farklı kültürler farklı insanlar tanımak onlarla tanışmak cok hoştu.

Bu formu acmamın sebebine gelince valla herkesi cok özlemişim tekrardan sizlerle beraber olmak cok hoş neyse ben konuşursam bidaha susmam :)

Herkes kendine iyi baksın.
ALLAH'a emanet olun.
Hoşçakalın...
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

RE: S.a. Arkadaşlarrr

tekrar aramiza hosgeldiniz... B)
vera nur

vera nur

Üye · 45 mesaj

s.a ben yeni üyelerdenim bişey sormak istersem burayamı yazmalıyım
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

VEYS yazdı:
Merhaba sevgili arkadaşlarım değerli kardeşlerim bir çoğunuzun bildiği üzere yaklaşık 3 aydır yoktum yani vardımda yoktum :) giriyordum siteye fakat 5-10 dakika kalıp cıkıyordum.Bu zaman zarfında bir çok şeyler yaşandı ama süperdi farklı kültürler farklı insanlar tanımak onlarla tanışmak cok hoştu.

Bu formu acmamın sebebine gelince valla herkesi cok özlemişim tekrardan sizlerle beraber olmak cok hoş neyse ben konuşursam bidaha susmam :)

ALLAH'a emanet olun.
Hoşçakalın...

A.S.KARDEŞİM.TEKRAR HOŞGELDİN.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

A.s Veys kardeşim Hoşgeldiniz..
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

VEYS yazdı:

ALLAH'a emanet olun.
Hoşçakalın...

selamünaleyküm gönlü güzel kardeşim,

eski dostları tekrar aramızda görmek ne güzel. Sitemize ilk üye olduğum zamanlarda bana yaptığın yardımları hiç ama hiç unutmadım.

Bu arada sevgili kardeşlerimize hatırlatma yapayım Veysel kardeşimiz evlendi aslında pek buralarda olamamasının sebeplerinden biri de bu. ALLAH-Ü TEALA (C.C) mutluluklarını daim etsin inşaALLAH :D

Güzel paylaşımlarını okumak için sabırsızlanıyorum güzel kardeşim.

selamünaleyküm
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.