BU YAHUDİ BİZİ BÖYLE GÖRMEKTE İŞTE...
Hanımlar VAKKO Eşarp Giymeye devam edin bakalım...
17.413 görüntülenme · 3 yanıt
Cem hakko Yahudisinin gerçek yüzü... http://www.webhaber.com//news_detail.php?id=7609 (Lütfen Çoğaltıp Kardeşlerimize bilgi verin)
RE: Hanımlar VAKKO Eşarp Giymeye devam edin bakalım...
Allah ıslah etsin Nediyim.....:(B)
Allah ıslah etsin Nediyim.....:(B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
RE: Hanımlar VAKKO Eşarp Giymeye devam edin bakalım...
selamunaleykum
allah razı olsun ıckıye elelebet karsıyım ama bunu gıbı bır provakotorun ıcıpte ıcındekılerı kusmasına sevındım.herkes nasıl bır kısılıge sahıp oldugunu gormus oldu.
bosuna esarplar uretmıyorlar yoksa onların takacagından degıl.sadece ıcımıze daha derın sızmak ıcın.allah fırsat vermesın.
selam ve dua ıle.
selamunaleykum
allah razı olsun ıckıye elelebet karsıyım ama bunu gıbı bır provakotorun ıcıpte ıcındekılerı kusmasına sevındım.herkes nasıl bır kısılıge sahıp oldugunu gormus oldu.
bosuna esarplar uretmıyorlar yoksa onların takacagından degıl.sadece ıcımıze daha derın sızmak ıcın.allah fırsat vermesın.
selam ve dua ıle.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/17796-hanimlar-vakko-esarp-giymeye-devam-edin-bakalim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Küfür Devam Eder; Fakat Zülum Devam Etmez Dini Hikayeler 1 cevap
- Eşarbı VAKKO dan alınmış Şiirler 2 cevap
- Vakko eşarplı kardeşim...!!! Islamda Kadının Yeri ve Önemi 17 cevap
- Vakko eşarplı kardeşim...!!! Nasihatler 12 cevap
- Son moda eşarp.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Son Moda Eşarp Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.