istanbula kuş bakışı
3.405 görüntülenme · 34 yanıt
RE: istanbula kuş bakışı
resimler cok harikaydi yaa biraz duygulandim :( cünkü istanbulu cok özledim suan almanyadayim ablamin yaninda ve 3 ay oldu görmeyeli istanbulu ama cok az kaldi bayrama dönecegim Allah nasip kismet ederse herkese selamlar B)B)B)
resimler cok harikaydi yaa biraz duygulandim :( cünkü istanbulu cok özledim suan almanyadayim ablamin yaninda ve 3 ay oldu görmeyeli istanbulu ama cok az kaldi bayrama dönecegim Allah nasip kismet ederse herkese selamlar B)B)B)
Allahın selamı,mağfireti,bereketi,hidayeti,senin ve tüm müslüman kardeşimizin üzerine olsun kardeşim.paylaşımın istanbuldaki gecçen güzel günlerimi anımsattı.Allah razı olsun selametle kal kib.aeo.sa
Allahın selamı,mağfireti,bereketi,hidayeti,senin ve tüm müslüman kardeşimizin üzerine olsun kardeşim.paylaşımın istanbuldaki gecçen güzel günlerimi anımsattı.Allah razı olsun selametle kal kib.aeo.sa
ALLAH RAZI OLSUN RESİMLERİN HEPSİ ÇOK GÜZELLER..ELLERİNE SAĞLIK..B)B)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN RESİMLERİN HEPSİ ÇOK GÜZELLER..ELLERİNE SAĞLIK..B)B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5894-istanbula-kus-bakisi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ahmed Muhammed - Medineden İstanbula İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- İstanbula Sevdalı Metinler >> Edebiyat 27 cevap
- dinin; ilaca, doktora bakışı nedir ? Sağlık ve Yaşam 2 cevap
- kalbdenkalbe mesajlar(ya ali bakış bakışı takip etmesin) Hadis-i Şerif 2 cevap
- Mü'minin bakışı Kur'an'da Müminlerin Tanımı 13 cevap
- Islam’in kadına bakışı Islamda Kadının Yeri ve Önemi 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.