GÖLGELER...(VİDEO)
2.050 görüntülenme · 14 yanıt
RE: GÖLGELER...(VİDEO)
USTAM SAĞOLSUN........:D
Bahar_58 yazdı:
yun_us25 yazdı:
VE ALEYKUM SELAM ...
ŞİMDİ DİYECEKSİNKİ İYİKİ ÖĞRENDİN...:D
NEYSE BİRAZ HEVESİMİ ALAYIMDA ....:DSAĞLICAKLA...B)
Vallahi Öyle Yunus Kardes,iyki Ögrendin!! cok güzel video´lar ;)
a.e.o
USTAM SAĞOLSUN........:D
[medya]
KARDEŞİM YENİ ÇAĞ YAZAN VİDEODA BAHAR KARDEŞİMİZ GÜZELCE AÇİKLAMIŞ ..EEĞR AANLAMAZSAN BEN TEKRAR AÇIKLARIM ...
Nikko yazdı:
Allah razı olsun.
BEN SENİ GÖRMEDEN, SEVDİM YA RESULALLAH.
(Birde, bu videoyu nasıl burada gösterebiliyoruz? Linki yazmamız yeterli mi?)
KARDEŞİM YENİ ÇAĞ YAZAN VİDEODA BAHAR KARDEŞİMİZ GÜZELCE AÇİKLAMIŞ ..EEĞR AANLAMAZSAN BEN TEKRAR AÇIKLARIM ...
[medya]
Kardeşim yazdıklarınızı anladım ama yazdıklarınızda eksiklik var. O eksiği, püf noktayı söylerseniz sevinirim.
yun_us25 yazdı:
Nikko yazdı:
Allah razı olsun.
Kardeşim yazdıklarınızı anladım ama yazdıklarınızda eksiklik var. O eksiği, püf noktayı söylerseniz sevinirim.
Nikko yazdı:
yun_us25 yazdı:
Nikko yazdı:
Allah razı olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/16663-golgeler-video · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gölgeler Şiirler 183 cevap
- Gölgeler Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Siyonistler Mescid-i Aksa'yı Bastı.. Kudüs'te Sıcak Çatışma!!! Video Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Sacit Onan - Acı(video) İlahiler ve Ezgiler 26 cevap
- (ESİR VİDEO) Ey Yüce Rabbimiz Esir Kardeşlerimize Kurtuluş Yolları Aç - Amin. Dini Filmler 2 cevap
- Silsile-i aliyye büyükleri kabirleri(video) İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.