ismini sevmeyen varmı ?

7.485 görüntülenme · 53 yanıt

Paylaş:
gecem

gecem

Mübarek Üye · 1.631 mesaj

RE: ismini sevmeyen varmı ?

Akide-i Tevhid yazdı:
Selamun Aleykum
İlgihç bir forum. Forumu açan Gecem kardeşimize teşekkür ediyorum.

İsmim Abdullah ve Rabbim'e hamdolsun ismimi seviyorum. Allah'ın kulu anlamına geliyor. Birde Basri ismim var. Basri'de 8.yy. da Basra da yaşamış lisaniyat alimlerinden bir grup tur. Eğer 3. bir ismim olsaydı Muhammed veyahutta Ahmed olmasını isterdim.. Ama isimlerimi seviyorum Özelliklede Abdullah ismimi..

Allahaısmarladık... B)
ıyıde formu ben acmadımkı..:D
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Bende adımı seviyorum dediğim gibi Ama bilmeyenler merak edenler olur adımın anla mı?

muhammed: Çok övülmüş, hamd edilmiş

Ubeydullah: Allah'ın askeri..

Mecnun: Deli, aklı başında olmayan :D:D

Kısacası benim adım kimliğimde MuM :D:D:D:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

gecem yazdı:
Akide-i Tevhid yazdı:
Selamun Aleykum
İlgihç bir forum. Forumu açan Gecem kardeşimize teşekkür ediyorum.

İsmim Abdullah ve Rabbim'e hamdolsun ismimi seviyorum. Allah'ın kulu anlamına geliyor. Birde Basri ismim var. Basri'de 8.yy. da Basra da yaşamış lisaniyat alimlerinden bir grup tur. Eğer 3. bir ismim olsaydı Muhammed veyahutta Ahmed olmasını isterdim.. Ama isimlerimi seviyorum Özelliklede Abdullah ismimi..

Allahaısmarladık... B)
ıyıde formu ben acmadımkı..:D

Şaşırmışım pardon sizin bir sürü oyun türü forumlar açımınızdan dolayı gecem demişim :D
sizden ve bezmi_safa kardeşten özürdiliyorum Hakkınızı helal ediniz..
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
bezmi safa

bezmi safa

Mübarek Üye · 1.241 mesaj

S.A.İŞLERE DALDIM TOPLANTI FALAN VARDI KUSURA BAKMAYIN GELDİM EVET FORMU BEN AÇTIM KONUYA UZAĞIMDA BİRAZ NEDEN HAKKIMI HELAL EDİCEM VARSA HELAL OLSUN:)
ruzgar_17

ruzgar_17

Kıdemli Üye · 274 mesaj

sa bende 18 oldum en yakınzamanda hayrunnısa olarak degıstırcem hele bı turkıyeye gelelım hayırlısı
ruzgar_17

ruzgar_17

Kıdemli Üye · 274 mesaj

sa bende 18 oldum en yakınzamanda hayrunnısa olarak degıstırcem hele bı turkıyeye gelelım hayırlısı
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

selamünaleyküm ben ismimi seviyorum anlamı Etrafına ışık saçan, aydınlatan gül.
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

s.a.benim ismimde güner,pek bi anlamı yok ama neyapalım böyle uygun görmüş ailem.merak ettiğim isim yüzün den hesapvereceğiz ahirette deniliyo ben bu ismimimle hesap verirmiyim acaba bilen varsa yazarsa sevinirim.selam dua ile...
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm ben ismimi seviyorum anlamı Etrafına ışık saçan, aydınlatan gül.

S.A.EVET CANIM YA,BEN DE SENİN İSMİNİ SEVİYORUM.ÇOK GÜZEL BİR İKİLİ OLMUŞ.BEN İSMİMİ SEVMİYORUM.HİÇ HOŞLANMIYORUM.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

ruveyda28 yazdı:
s.a.benim ismimde güner,pek bi anlamı yok ama neyapalım böyle uygun görmüş ailem.merak ettiğim isim yüzün den hesapvereceğiz ahirette deniliyo ben bu ismimimle hesap verirmiyim acaba bilen varsa yazarsa sevinirim.selam dua ile...

S.ABEN ÖYLE BİR HESAP DUYMADIM.AMA NİYE SEN VERESİN HESABI,İSİM KÖTÜ İSE KİM KOYDUYSA O VERİR.AMA SENİN İSMİNİN ANLAMI ÇOK GÜZEL.GÜNÜN İLK ANLARI SEHER VAKTİ DEMEK..A.E.O.B)
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
ruveyda28

ruveyda28

Kıdemli Üye · 314 mesaj

ADALETIMAHZA yazdı:
ruveyda28 yazdı:

S.ABEN ÖYLE BİR HESAP DUYMADIM.AMA NİYE SEN VERESİN HESABI,İSİM KÖTÜ İSE KİM KOYDUYSA O VERİR.AMA SENİN İSMİNİN ANLAMI ÇOK GÜZEL.GÜNÜN İLK ANLARI SEHER VAKTİ DEMEK..A.E.O.B)

Allah razı olsun ablacığım,ismimi bu şekilde hiç düşünmemiştim e güzelmiş ozaman,içimi rahatlattın.. dua ile...B)B)B)
enise karadeniz

enise karadeniz

Kıdemli Üye · 480 mesaj

s.a
adım enise.ben çok seviyorum adımı.anlamı dost arkadaş.alışılmış kendisiyle ülfet edilmiş olan,sevgiliymiş .ismimle ilgili tek şikayetim bazen soranlara birkaç kere tekrar etmek zorunda kalıyorum harf karışıklığı oluyo.birde ismimle ilgili en büyük isteğim bi gün adaşım olan biriyle tanışmak.selametle..
...sevmekle başladıysa her şey öyle bitmeli...
kul-1

kul-1

Yeni Üye · 0 mesaj

ben ismimi yannış yazdım :(:(
seda_abdllh

seda_abdllh

Üye · 35 mesaj

SELAM BEN ISMIMI HIC SEVMIYORUM ADIM SEDA BEN FATIMA OLMASINI ISTERDIM AMA NAPALIM ARTIK OLMUS BITMIS ALLAH A EMANET OLUN
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.