AÖF'Lİ ARKADAŞLARA DUYRULUR

1.927 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
yesil_03

yesil_03

Kıdemli Üye · 143 mesaj

S.A. ARKDAŞLAR SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞ. BENİM DURUM PEK İYİ DEĞİL. ZAYIF YOK ALLAHA ŞÜKÜR AMA BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİL. HEPİNİZE BAŞARILAR.:(B)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

RE: AÖF'Lİ ARKADAŞLARA DUYRULUR

yesil_03 yazdı:
S.A. ARKDAŞLAR SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞ. BENİM DURUM PEK İYİ DEĞİL. ZAYIF YOK ALLAHA ŞÜKÜR AMA BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİL. HEPİNİZE BAŞARILAR.:(B)

malesef ben de gördüm sonuçları yaa..bi kaç ders kötü duanızı bekliyorum bu sene de olmazsa seneye kışladan çağırcaklar..dua edin
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
yesil_03

yesil_03

Kıdemli Üye · 143 mesaj

RECEB BOZKUS yazdı:
yesil_03 yazdı:

malesef ben de gördüm sonuçları yaa..bi kaç ders kötü duanızı bekliyorum bu sene de olmazsa seneye kışladan çağırcaklar..dua edin

hakkında hayırlası ne ise o olsun inşallah. inşallah ikinci sonuçlar yüzünü güldürür. bende duanızı beklerim.
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

RECEB BOZKUS yazdı:
yesil_03 yazdı:

BENİM KADAR KÖTÜ KİMSE OLMAZ TAMAMMI BOŞUNA ÜZÜLÜPTE TEPEMİ ATTIRMAYIN.ANAA KIZA BAK ZAYIFI YOKMUŞ AMA BEKLEDİĞİ GİBİ OLMAMAIŞ.
ALIN SİZE NOT :YAZAYIM DA TESELLİ ALIN
FİNANSAL YÖNETİM: 17
TÜRK VERGİ SİSTEMİ : 23
MALİYET MUHASEBESİ : 50 ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR SANA

NOT: HİÇ ÇALIŞMADIM.NOTLARDAN BELKİ ANLAMAZSINIZ YAZAYIM DEDİM.:D:D:D:D
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm kardeşim, benim de abim AÖF öğrencisi, kamu yönetimi bölümünde. sonuçları çok güzel.. inş. rabbim herkesin yardımcısı olsun. Allah zihin açıklığı versin herkese
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

selamünaleyküm ben bu sınava başımı açıp giremedim bilmiyorum doğrumu yaptım ama o yüzden hepsi sıfır
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim, benim de abim AÖF öğrencisi, kamu yönetimi bölümünde. sonuçları çok güzel.. inş. rabbim herkesin yardımcısı olsun. Allah zihin açıklığı versin herkese

YA Bİ KAÇ TANE DERS KÖTÜ DUA EDİN DE SON SINAVDA GEÇEYİM...

AMİN..
gecem

gecem

Mübarek Üye · 1.631 mesaj

allah yardım etsın hepimze
aliye_aliye

aliye_aliye

sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm ben bu sınava başımı açıp giremedim bilmiyorum doğrumu yaptım ama o yüzden hepsi sıfır

ve aleyküm selam ablam, örtünüzden taviz vermemeniz ne güzel.. siz doğrusunu yaptınız.. rabbim inş. yardımcınız olacaktır, ve bu fedakarlığınızın karşılığını kat kat verecektir inş. içiniz rahat olsun, siz rabbinizi memnun ettiniz.onun rızasını kazanmayı seçtiniz.. rabbimize tevekkül edin. size mutlaka yardım edecektir inş. Allaha emanet olun. selametle
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

sevvalmina yazdı:

S.A BACIM KUSURA BAKMA BİRŞEY SORACAM PERUK TAKIPTA GİRMENİZE İZİN VERMİYORLARMIYDI KEŞKE O ŞEKİLDE GİRSEYDİNİZ ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA:(
aliye_aliye

aliye_aliye

peruk konusunda resullullah efendimizin sahih bir hadisi var, onu takana da taktırana da Allah lanet etmiştir. birçok kavmin helak olmasında peruk, dövme v.s etkili olmuş.. bu konuda burada da geçtiğimiz aylarda da forum açılmıştı. şu an bu hükümden dolayı türkiyede üniversite okumuyorum zaten.. ne laneti göze almak, ne de örtüden onlar istiyor diye taviz vermek, ikisi de ağır geldi bana.. rabbim bizlerin yardımcısı olsun inş.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

sevvalmina yazdı:

VE ALEYKÜMSELAM..BENCE EN DOĞRU OLANINI YAPMIŞSINIZ..ÇÜNKÜ İNSANIN BU DÜNYAYA GÖNDERİLMESİNİN ASIL GAYESİ ALLAH'IN BUYURDUĞU EMİR VE YASAKLARI UYGULAMASIDIR..TAMAM İLİM ÖĞRENMEKTE GÜZEL BİŞEY AMA BU BİZİM DEĞERLERİMİZE,ÖZÜMÜZE ZARAR VERİYORSA ASLA...ÇÖZÜM BULUNABİLİRDİ BELKİ AMA NASİB..SİZ DOĞRUSUNU YAPMIŞSINIZ VE ASIL SINAVI GEÇMİŞSİNİZ İNŞALLAH..RABBİM SİZİ VE SİZİN DURUMUNUZDA KALAN KARDEŞLERİMİZİ BİRDAHA BU İKİLEME DÜŞÜRMESİN VE İNŞALLAH BU OLAYIN EN KISA ZAMANDA DÜZELMESİNDE VE DÜZELMESİ İÇİN UĞRAŞ VERENLERİN YARDIMCISI OLSUN..AMİN AMİN AMİN..DUA EDİNİZ

AMİN..
yesil_03

yesil_03

Kıdemli Üye · 143 mesaj

meftun61 yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
yesil_03 yazdı:

BENİM KADAR KÖTÜ KİMSE OLMAZ TAMAMMI BOŞUNA ÜZÜLÜPTE TEPEMİ ATTIRMAYIN.ANAA KIZA BAK ZAYIFI YOKMUŞ AMA BEKLEDİĞİ GİBİ OLMAMAIŞ.
ALIN SİZE NOT :YAZAYIM DA TESELLİ ALIN
FİNANSAL YÖNETİM: 17
TÜRK VERGİ SİSTEMİ : 23
MALİYET MUHASEBESİ : 50 ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR SANA

ancak siz çalışmadan 50yi almışsınız bense çalışarak. anlayacağınız benim durum sizinkinden daha kötü. neyse RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

NOT: HİÇ ÇALIŞMADIM.NOTLARDAN BELKİ ANLAMAZSINIZ YAZAYIM DEDİM.:D:D:D:D
yesil_03

yesil_03

Kıdemli Üye · 143 mesaj

sevvalmina yazdı:

DOĞRU YAPMIŞSIN RABBİM MÜKAFATINI VERİR İNŞALLAH. BİZİ DÜŞÜRDÜKLERİ DURUMA BAKIN.:(B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.