namazda dualar

2.129 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
AYETULLAH-1

AYETULLAH-1

Üye · 28 mesaj

kardeşlerim ben namaza başladım yalnız dugaları hepsini bilmiyom öğreniyom siteden şimdi bildiğim kadarı ile kılsam olur mu sağolun
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

RE: namazda dualar

s.a. kardeşim.
Elbette öğrenene kadar bildikleirnle kılman doğru olandır. Ama bu seni öğrenmeden alıkoymamalı.
İnşallah sendeki bu hırsla çok yakın zamanda bilmediklerinide öğrenip namazlarında daha bir başka alemlere gideceğinden eminim.
k.s.e.o.
AYETULLAH-1

AYETULLAH-1

Üye · 28 mesaj

mtekik yazdı:
s.a. kardeşim.
Elbette öğrenene kadar bildikleirnle kılman doğru olandır. Ama bu seni öğrenmeden alıkoymamalı.
İnşallah sendeki bu hırsla çok yakın zamanda bilmediklerinide öğrenip namazlarında daha bir başka alemlere gideceğinden eminim.
k.s.e.o.
ALLAH SENDEN BİNLERCE RAZI OLSUN YANIZ BİR YANLIŞLIK YAPTIM SİZİN İSMİNİZE CAĞRI YAPACAKTIM BAŞKA ARKADAŞA YAPTIM GALİBA SAĞOL KARDEŞİM ÖMER KARDEŞİM YOK GALİBA ESSELAMUN ALİYKUM
omer58

omer58

Kıdemli Üye · 139 mesaj

selamünaletküm kardeşim benim.sen istersinde ben olmam mı.inan senin adına çok seviniyorum rabbim yar ve yardımcın olsun
AYETULLAH-1

AYETULLAH-1

Üye · 28 mesaj

omer58 yazdı:
selamünaletküm kardeşim benim.sen istersinde ben olmam mı.inan senin adına çok seviniyorum rabbim yar ve yardımcın olsun
ALLAH SEZLERDENDE RAZI ALSUN EMEĞİNZ GECTİ BEN SİZLERE NASIL YARDIM EDEBİLİRİM
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

ALLAH CCKABUL ETSİN DARISI BAŞIMA SENİ KISKANDIM ARKADAŞ
AYETULLAH-1

AYETULLAH-1

Üye · 28 mesaj

ALAHIN ÜZERİNE YEMİN EDERİM İSTEYİN CANIM FEDA OLSUN ARTIK HEPİNİZE ARYIK ÖLSEMDE ÖNEMLİ DEYİL ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN
omer58

omer58

Kıdemli Üye · 139 mesaj

dinci yazdı:
ALLAH CCKABUL ETSİN DARISI BAŞIMA SENİ KISKANDIM ARKADAŞ

SELAMÜNALEYKÜM.KARDEEEEEEEEEEŞ SENİN ONDAN NE FARKIN VAR.SENDE BİZİM CANIMIZSIN.BİZ ALLAH'SEVENİ VE ONUN SEVDİKLERİNİ SEVEN HERKESİ SEVERİZ.ALLAH'A EMANET OL.
omer58

omer58

Kıdemli Üye · 139 mesaj

AYETULLAH-1 yazdı:
omer58 yazdı:
ALLAH SEZLERDENDE RAZI ALSUN EMEĞİNZ GECTİ BEN SİZLERE NASIL YARDIM EDEBİLİRİM

KARDEŞİM BENİM.SEN AHİRETİNİ KURTAR DİNİMİZİ İYİ ÖĞREN HATTA DİLERİM GÜN GELİR BİZ SENDEN BİŞEYLER ÖĞRENİRİZ.SEN İYİ OL MUTLU OL VE BİZLEREDE DUALARINDA YER VERİRSEN YETER.BİZ ALLAH'IN İZNİYLE HER TÜRLÜ SANA YARDIMA HAZIRIZ.ALLAH'A EMANET OL.BİZLERİ HİÇ UNUTMA OLUR MU?B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B).SAY BAKALIM KAÇTANE GÜL VAR.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ÇÜNKİ SEN YEP YENİ BİR İNSAN OLDUN RABBİMİN İZNİYLE.
AYETULLAH-1

AYETULLAH-1

Üye · 28 mesaj

ÖMERKARDEŞİM 32 GÜL VAR BENİM YAŞIM 33 YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM DOĞUMGÜN HAFYASI İDİ YANILDIMMI ACABA
derya_gulu

derya_gulu

Kıdemli Üye · 474 mesaj

sELAMÜNALEYKÜM AYETULLAH KARDEŞİM NAMAZA BAŞLADIĞINA ÇOK SEVİNDİM. İNŞALLAH RABBİM YOL GÖSTERİCİN OLSUN..AMİN
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.