HADİSLER

998 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

''RAMAZAN AYINDAN SONRA EN FAZİLETLİ ORUÇ,ALLAHÜ TEALANIN AYI MUHARREM AYINDA TUTULAN ORUÇTUR''

''BİRİNİN HAKKINI ALAN KİMSE,ÖLMEDEN ÖNCE,ONUNLA HELALLAŞSIN!PARANIN,MALIN GEÇMEYECEĞİ KIYAMET GÜNÜNE,ÜZERİNDE KUL HAKKI BULUNURAK GİTMESİN''

''ÖLÜMDEN SONRA NELER GÖRECEĞİNİZİ,BAŞINIZA GELECEKLERİ BİLSEYDİNİZ,İSTEYEREK NE YEMEK YİYEBİLİR,NE DE SU İÇEBİLİRDİNİZ''

''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

RE: HADİSLER

ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM.NERELERDESİN KARDEŞİM YA GÖREMİYORUM BENSENİ BU ARALAR.S.AB)
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

A.S. KARDEŞİM YA İŞ GÜÇ İŞTE UĞRAŞIYORUM SORDUĞUN İÇİN ÇOK SAĞOL CANIM KARDEŞİM ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN,İNŞ ARTIK YİNE SIK SIK GELİCEM SİZ VARKEN BURDAN KOPMAK MÜMKÜN DEĞİL DEĞERLİ KARDEŞİM.
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

eren emin yazdı:
A.S. KARDEŞİM YA İŞ GÜÇ İŞTE UĞRAŞIYORUM SORDUĞUN İÇİN ÇOK SAĞOL CANIM KARDEŞİM ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN,İNŞ ARTIK YİNE SIK SIK GELİCEM SİZ VARKEN BURDAN KOPMAK MÜMKÜN DEĞİL DEĞERLİ KARDEŞİM.

ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN KARDEŞİM.İNŞALLAH KARDEŞİM İNŞALLAH.DUA İLE.B)
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

SAĞOL CANIM KARDEŞİM İYKİ VARSINIZB)
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

kardeşim allah razı olsun...eline yüreğine sağlık.....allah a emanet olun...selametle...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

CANIM ABİM ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN. A.E.O.B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.