Allah'a gitmezsen....
1.346 görüntülenme · 8 yanıt
RE: Allah'a gitmezsen....
Selamünaleyküm;
MaşAllah bu konuyu bir kardeşimiz emailimi yollamıştı orda okumuştum.. burda okumakta nasip oldu Güzel bir paylaşımla katıldığnız için Teşekkürler hayırlı gceler Allah'a emanet olun selam ve dua ile
Bilipte görmek var görüpte bilmemek var! hangisini seçersen seç Hakikat gibi ölüm var!
Selamünaleyküm;
MaşAllah bu konuyu bir kardeşimiz emailimi yollamıştı orda okumuştum.. burda okumakta nasip oldu Güzel bir paylaşımla katıldığnız için Teşekkürler hayırlı gceler Allah'a emanet olun selam ve dua ile
Bilipte görmek var görüpte bilmemek var! hangisini seçersen seç Hakikat gibi ölüm var!
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
RE: Allah'a gitmezsen....
ÇOK GÜZELDİ KARDEŞİM SEVDİKLERİME GÖNDERMEK ÜZERE PC YE İNDİRDİM.. HAKKINI HELAL ET.. ALLAH RAZI OLSUN B)B)B)
ÇOK GÜZELDİ KARDEŞİM SEVDİKLERİME GÖNDERMEK ÜZERE PC YE İNDİRDİM.. HAKKINI HELAL ET.. ALLAH RAZI OLSUN B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10623-allah-a-gitmezsen · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ...SEN ALLAH(C.C)'A GİTMEZSEN... Dini Hikayeler 13 cevap
- Allah A Gitmezsen Resimler 8 cevap
- Allah'a Gitmezsen Dini Hikayeler 18 cevap
- ALLAH 'a gitmezsen Kıssadan Hisse 1 cevap
- allaha gitmezsen Güzel Sözler 1 cevap
- Allah namına ver.. Allah namına al.. Allah namına başla.. Bismillah.. Dini sohbet 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.