Herkese hayırlı geceler öncelikle. Konuyu buraya açmam doğru mu bilmiyorum ancak yardımınıza ihtiyacım var. Yaşadığım ev dedemin evi, kendisi geçen sene rahmetli oldu. Evdeki eşyaları ayıklarken bir el çantasının içerisinde kumaş kaplı üçgen, muskaya benzer bir şey buldum. Çengelli iğne ile yanına tutturulmuş küçük boy bir Kuran-ı Kerim de vardı yanında. Evden muska benzeri bir şey çıkınca açıkçası endişeye kapıldım. Makasla keserek içindeki kağıdı açtım. Ancak hiçbir şey anlayamadım. Bazı programlara çeviri yaptırdım fakat bir sonuç alamadım. Görselleri de ekledim. Babama ve halama sordum, onlar da ilk defa gördüklerini söylediler, haberleri yok böyle bir muskadan. Hayır mı şer mi bunu anlayabilecek birisi varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum

Evde bulduğum muska hakkında yardım istiyorum
71 görüntülenme · 0 yanıt
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1865081-evde-buldugum-muska-hakkinda-yardim-istiyorum · 31.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Evde kalan erkekler, evde kalan kızlar ve eriyen pamuk helva Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Muska nedir? İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- HALKA,MUSKA,NAZARLIK VE KURDELE TAKMAK Dini sohbet 6 cevap
- büyü ve muska Resimler 2 cevap
- MUSKA Dini sohbet 8 cevap
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.