Bismillahirrahmanirrahim,
Onun içinde asla namaz kılma. İlk günden temeli takva (Allah’a karşı gelmekten sakınmak) üzerine kurulan mescit (Kuba mescidi), içinde namaz kılmana elbette daha lâyıktır. Orada temizlenmeyi seven adamlar vardır. Allah da tertemiz olanları sever.
Tevbe Suresi, Ayet 108
*
Bismillahirrahmanirrahim,
İyi bilin ki, halis din yalnız Allah’ındır. O’nu bırakıp da başka dostlar edinenler, “Biz onlara sadece, bizi Allah’a daha çok yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz” diyorlar. Şüphesiz Allah, ayrılığa düştükleri şeyler konusunda aralarında hüküm verecektir. Şüphesiz Allah, yalancı ve nankör olanları doğru yola iletmez.
Zümer Suresi, Ayet 3
*
De ki: “Ben dinimi Allah’a has kılarak sadece O’na ibadet ediyorum.”
Zümer Suresi, Ayet 14
*
O, diridir. O’ndan başka hiçbir ilâh yoktur. O hâlde sadece Allah’a itaat ederek (samimi olarak)O’na ibadet edin. Hamd, âlemlerin Rabbine mahsustur.
Mü’min Suresi, Ayet 65
*
Öz eleştiri; sakın sevginingücü ÇOK bilgili vs demeyiniz, bizim bilgimiz, alimliğimiz yoktur.
Herhangi bir menfaat, itibar, yönlendirme vs. ilede alakamız yoktur.
Sadece ALLAH sevgimiz, Kur-an ı Kerim sevgimiz ve PEYGAMBER sevgimiz artsin için bir şeyler öğrenelim diye çalışıyoruz.
O kadar...
Bilinki sevginingücünun dünya hayatı ile ilgili beklentisi yoktur.
Sadece ...
Allahu Teala C.C. nin, Muhammed Mustafa A.S. in sevgisinin arayışında olan biri.
Şimdi dikkatle okuyunuz;
Belki artık yazmaya bilirim, dolayısıyla sizleri yaratıcımiz Allahu Teala Celle Celalehu 'na, peygamberimiz Muhammed Mustafa A.S. a yönlendirip veda ediyorum.
Tavsiyem;
KUR-AN ' I KERIMI okuyunuz, anlayınız, uygulayınız..
Helal, haram ve farzlar orda yazılı,
Muhammed Mustafa A.S. in sünnetlerinde uyarsanız..
Sizede ve bizede bu yeter...
Daha ne arıyoruz?
Hata ve kusurumuz olduysa af ediniz.
Saygılarımla...