★ Kıdemli Üye
- Tepki
- 245
- Ödül
- 43
KAYITLI KULLANICI · ★ Kıdemli Üye · 127 mesaj
1.666 görüntülenme · 8 yanıt
★ Kıdemli Üye
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
★ Kıdemli Üye
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
★ Kıdemli Üye
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
[ -BR-, post: 1870477, member: 155400"]
Selamunaleyküm dostlar. Saygıdeğer yöneticimiz, benim daha önceleri çektiğim sıkıntı biraz değişikti ve artık Yüce Yaradan'ımıza sonsuz şükür ve hamd olsun ki bir-iki sıkıntım hariç artık sıkıntım kalmadı diyebilirim. Adalet konusunda dediğim savcısı, hakimi, ... v.b. diğer kurumlar çalışanı olsun, önlerinde ellerimi bağlamayacağım demek istediğimdir bu konu. Bir de şunu söylemek isterim hiç bir Allâhu Teâlâ (C.C.)'nın kulu önünde kafamı da eğmeyeceğim. Beni yanlış anladıysanız ve yanlış bir şey yazdıysam beni lütfen uyarınız. Allâh'a emanet olunuz. Selametle..
★ Kıdemli Üye
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
HASAN HAN, post: 1871024, member: 155400
Selamunaleyküm. Saygıdeğer arkadaşlar..
Bizim burada valilik binasının önünde ana otobüs durağımız var.
Otobüsler bu durakta bekler saati gelince hareket eder ve gideceği neresi ise o taraflara yönlendirir otobüs şoförleri.
Iki gözü görmeyen bir abi 120'nin kaç dakikası var diyerek kendini duyurmaya çalışıyor.
Bende insanlık görevimi yapıp o abiye yardımcı oldum ve durağınız burası bekleyin 15 dakika sonra gelecek diye.
Bana beni rahatsız edici bir iki şey söyledi ve bu durum benim zoruma gitti.
Bundan sonra insanlara yardımcı olma konusunda bir defa değil iki hatta üç veya dört defa düşüneceğim.
Bahsedilen otobüsün durakta ki bilgi ek linkte mevcut. »»» Link: https://s20.directupload.net/images/220715/89ft4tpb.jpg
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/1864761-sunu-soylemeden-gecmek-istemiyorum · 23.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.