Yeni Üye Kuralları
1.149.785 görüntülenme · 277 yanıt
yyaassmmiinnbu siteye yeni üye oldum inşAallah benim için yararlı olur
ayşe bende yeni üye oldum busiteye inşallah benim için de hayırlı olur
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
Forum kuralları
17-) Site Analizi bölümü ve imza dışında site adresinizi yazarak, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz ya da sitenizin ziyaret edilmesini teşvik etmeniz; sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticarî kaygı güden mesajlar yasaktır. Site Analizi haricindeki bölümlerde yer verilen linkler sadece eğitim amaçlı ya da konuları destekleyici nitelikte olmalıdır.
10-) Reklam içerikli hertürlü imza, avatar, mesaj ve resimler yasaklanmıştır.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Uymayanları Uyaralım...
Hayırlı ve Bereketli CUMALAR...
ES-SELAMÛ ALEYKUM...
Ve Rahmetullahi ve Berâkatühü...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Dua istiyorum
Allah(cc) hz. hepinizden razı olsun.allah(cc)ın selamı üzerinize olsun
ben yaklaşık 4 yıldır biriyle görüşüyorum,bu kişi Allah yolunda olup,harama karışmayan temiz ahlaklı bir insandır.meslegi olmasına ragmen ailem meslek,dış görünüş vs şeyleri bahane ederek beni vermemektedir.yanlız ailem sadece bu insana degil tüm gelen taliplerime karşı geçmiş dönemlerde aynı hareketi göstermişlerdir.32 yaşındayım ve artık bu durumdan bunaldım Allah rızası için dua edin en hayırlı şekilde sevdiğim insanla evlenmek nasip olsun.ailemle çok konultum çok uğraştım bir çözüm bulamadım,onlar iyi meslek,yakşıklılık,sosyete aile peşindeler artık yoruldum mücadele etmekten lütfen dua edin.hepinizin dularınızın kabul olması dileğiyle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21729-yeni-uye-kurallari · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- EVDEKİ KURALLARI ERKEK Mİ KOYMALI ??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Kuran-ı Kerim den görgü kuralları HUCURAT SURESİ İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Evlilikte iletişimin altın kuralları... İslam'da Aile Hayatı 73 cevap
- Form kuralları ihlal ediliyor Görüş- Öneri- İstek 2 cevap
- ORUCA SAYGI KURALLARI İslami Bilgi ve Kaynaklar 10 cevap
- ...sevginin kuralları... Nasihatler 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.