Kimse Yok mu..?

3.243 görüntülenme · 38 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

bende geldim buradayım :)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

hafize, post: 1556980, member: 95935Hayırdır neyin var Serap

hafize annem canımı çok acıttılar.sevdiğim dağlar kadar değer verdiğim arif neler yptı.birden değişti.annesi oğluma ev alıcam diye 10 milyarlık altınımı aldı.kendi adına ev aldı.arif hep alıcaz bizim mihrimiz dedi.alamadı annesigil ev alacagız vermeyiz dedi.arif 6 aydır beni gözden çıkardı.yaklaşma dokunma.ALLAH hepinizin belasını versin demeler.eve geç gelmeler .okulda kahkahalarla gülerken evde uyuyup bağırmalar.annesi için beni dövdü.5 gün sonra parmağı sakat kaldı ameliyatına annesi gelmedi. evden kovdu.annem başımın tacı sen kimsin dedi.aiş yerinde arkamdan konuştu.bugün öğrendim ağlayıp duruyorum şimdi.kadın çocuk bulunur serap bulunur ama anne baba bulunmaz demiş.annem deli gibi oldu.bana soğuk bana öfkeli.annem, annesini ailesini satsın demem.anne babadır günah.benim suçum ne ben ne yaptım ona.ama abla bin şükür güzel ALLAHIMA yaklaştım.ibadetlerime döndüm.artık daha güçlüyüm .dualar bu güzel aile beni ayakta tutuyor.annem dua et RABBİMİN hediyesi sınavımı geçmem için dayanma gücü için dua et ne olur.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

burdayım örtmenimmm...:)
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

serap8191, post: 1557049, member: 122221hafize annem canımı çok acıttılar.sevdiğim dağlar kadar değer verdiğim arif neler yptı.birden değişti.annesi oğluma ev alıcam diye 10 milyarlık altınımı aldı.kendi adına ev aldı.arif hep alıcaz bizim mihrimiz dedi.alamadı annesigil ev alacagız vermeyiz dedi.arif 6 aydır beni gözden çıkardı.yaklaşma dokunma.ALLAH hepinizin belasını versin demeler.eve geç gelmeler .okulda kahkahalarla gülerken evde uyuyup bağırmalar.annesi için beni dövdü.5 gün sonra parmağı sakat kaldı ameliyatına annesi gelmedi. evden kovdu.annem başımın tacı sen kimsin dedi.aiş yerinde arkamdan konuştu.bugün öğrendim ağlayıp duruyorum şimdi.kadın çocuk bulunur serap bulunur ama anne baba bulunmaz demiş.annem deli gibi oldu.bana soğuk bana öfkeli.annem, annesini ailesini satsın demem.anne babadır günah.benim suçum ne ben ne yaptım ona.ama abla bin şükür güzel ALLAHIMA yaklaştım.ibadetlerime döndüm.artık daha güçlüyüm .dualar bu güzel aile beni ayakta tutuyor.annem dua et RABBİMİN hediyesi sınavımı geçmem için dayanma gücü için dua et ne olur.
canım ya çok üzüldüm okuyunca ALlah yardımcın olsun...senin başından bu bela gidinceye kadar sabretme gücü versin...YA RABB'i fesat insanların şerrinden hepimizi koru...bu kardeşimize de aile saadeti, huzuru ver...kayınvalidesine de SEN'den korkma bilinci ver...aminnn...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

kimse yok muuuu?
ÂNI YAŞA...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Selamün Aleyküm.
Bende geldiiiiiim...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mir_erhan, post: 1557061, member: 95935Selamün Aleyküm.
Bende geldiiiiiim...

ve aleyküm selam....hoşgeldinz....:( ben gidiyorum ama...
ÂNI YAŞA...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 1557058, member: 110641kimse yok muuuu?

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mavci, post: 1557067, member: 122221

aha da ben...
ÂNI YAŞA...
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

inşallah tekrar gelirsiniz.
gitsekte gönlümüz ve dualarımız hep burdadır kardeşim.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mir_erhan, post: 1557071, member: 122221inşallah tekrar gelirsiniz.
gitsekte gönlümüz ve dualarımız hep burdadır kardeşim.
inşeallah kardeşim....hayırla devam etsin yazılarınız....
ÂNI YAŞA...
serap8191

serap8191

tevbeYA-HAK, post: 1557057, member: 110641canım ya çok üzüldüm okuyunca ALlah yardımcın olsun...senin başından bu bela gidinceye kadar sabretme gücü versin...YA RABB'i fesat insanların şerrinden hepimizi koru...bu kardeşimize de aile saadeti, huzuru ver...kayınvalidesine de SEN'den korkma bilinci ver...aminnn...

canım çok teşekkür ederim güzel yüreğin güzel duan için.herkes yaptığını yaşayacak canım.artık daha güçlüyüm.ALLAHIMA daha çok sığınmayı öğrendim.ALLAH herkesi mutlu etsin inşALLAH.tüm kardeşlerimi zorluklardan çıkarsın
serap8191

serap8191

bende geldim
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

serap8191, post: 1557049, member: 122221hafize annem canımı çok acıttılar.sevdiğim dağlar kadar değer verdiğim arif neler yptı.birden değişti.annesi oğluma ev alıcam diye 10 milyarlık altınımı aldı.kendi adına ev aldı.arif hep alıcaz bizim mihrimiz dedi.alamadı annesigil ev alacagız vermeyiz dedi.arif 6 aydır beni gözden çıkardı.yaklaşma dokunma.ALLAH hepinizin belasını versin demeler.eve geç gelmeler .okulda kahkahalarla gülerken evde uyuyup bağırmalar.annesi için beni dövdü.5 gün sonra parmağı sakat kaldı ameliyatına annesi gelmedi. evden kovdu.annem başımın tacı sen kimsin dedi.aiş yerinde arkamdan konuştu.bugün öğrendim ağlayıp duruyorum şimdi.kadın çocuk bulunur serap bulunur ama anne baba bulunmaz demiş.annem deli gibi oldu.bana soğuk bana öfkeli.annem, annesini ailesini satsın demem.anne babadır günah.benim suçum ne ben ne yaptım ona.ama abla bin şükür güzel ALLAHIMA yaklaştım.ibadetlerime döndüm.artık daha güçlüyüm .dualar bu güzel aile beni ayakta tutuyor.annem dua et RABBİMİN hediyesi sınavımı geçmem için dayanma gücü için dua et ne olur.

Serapçım çok üzüldüm okuyunca be kızım hem ayıp hem günah bunlar kul hakkına girer sabret kazanırsın Allah de ötesini bırak Rabbine sığın onlarda hatalarını anlar bi zaman sonra hele o dövme sözü içimi acıttı hiç kıyamam sana annem dualarım seninle Allah yardımcın olsun buda belki senin imtihanın sabır sabır sabır hiç üzülme onlar üzülsün
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

serap8191

serap8191

hafize, post: 1557305, member: 110641Serapçım çok üzüldüm okuyunca be kızım hem ayıp hem günah bunlar kul hakkına girer sabret kazanırsın Allah de ötesini bırak Rabbine sığın onlarda hatalarını anlar bi zaman sonra hele o dövme sözü içimi acıttı hiç kıyamam sana annem dualarım seninle Allah yardımcın olsun buda belki senin imtihanın sabır sabır sabır hiç üzülme onlar üzülsün

annem inan eskiden çok canım yanıyor acıyordu.yazdıkların ne güzel.o güzel kalbinle yaptığın duaların yeter.ne kadar güzel bir aileymişiz ablam burda.ama bunların hepsinin benim sınavım olduğu idrakına varıp,ALLAHIMA daha çok yönelince o kadar rahatladım ki.yolumu şaşmışım.nefsim beni ele geçirmişti şimdi eskiye göre daha sakin,daha içten ve güzel dua edebiliyorum.vekilim ALLAH,yol gösterenimde RABBİM.her gecenin bir sabahı var ablam bunlarda geçecek inşALLAH.çok sağol güzel annem.bekliyorum.RABBİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

serap8191, post: 1557277, member: 122221canım çok teşekkür ederim güzel yüreğin güzel duan için.herkes yaptığını yaşayacak canım.artık daha güçlüyüm.ALLAHIMA daha çok sığınmayı öğrendim.ALLAH herkesi mutlu etsin inşALLAH.tüm kardeşlerimi zorluklardan çıkarsın

serap canım Allah bizi aile sıkıntısıyla,geçim derdiyle, geçimsiz insanlarla sınamasın...çok zor gerçekten...Allah senin de yardımcın olsun...canım benim...
ÂNI YAŞA...
serap8191

serap8191

tevbeYA-HAK, post: 1557396, member: 100508serap canım Allah bizi aile sıkıntısıyla,geçim derdiyle, geçimsiz insanlarla sınamasın...çok zor gerçekten...Allah senin de yardımcın olsun...canım benim...

csnım binlerce kez amin.o güzel yüreğinle dua etmişsin.isyn etmemeye sınavımdır demeye çalışıp mücadele etmeye calışıyorum .artık nerdeyse hiç konuşmuyoruz.ama bir hayır vardır bundada.ALLAHA emanet ol canım
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, ayetini yedi defa okuyanın her istediğini olacağı

Ayetin meali Resulüm! Eğer -büyük bir şefkat ve samimiyetle kendilerine ders vermek istediğin- adamlar, yine de aldırmaz, senden yüz çevirirlerse, de ki: Allah bana yeter, Ondan başka ilah yoktur. Ben yalnız Ona dayanırım. Çünkü O, büyük Arşın, muazzam hükümranlığın sahibidir.￾(Tevbe, 9/129).

Serapçım bunu duayı sabah namazından sonra 7 defa okumaya devam et
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

serap8191

serap8191

hafize, post: 1557475, member: 37970Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, ayetini yedi defa okuyanın her istediğini olacağı

Ayetin meali Resulüm! Eğer -büyük bir şefkat ve samimiyetle kendilerine ders vermek istediğin- adamlar, yine de aldırmaz, senden yüz çevirirlerse, de ki: Allah bana yeter, Ondan başka ilah yoktur. Ben yalnız Ona dayanırım. Çünkü O, büyük Arşın, muazzam hükümranlığın sahibidir.￾(Tevbe, 9/129).

Serapçım bunu duayı sabah namazından sonra 7 defa okumaya devam et

sağol melek yürekli annem
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.