Nureddin YILDIZ Hoca'yı hiç böyle görmediniz! Siz değil Kalpleriniz dinlesin...
1.894 görüntülenme · 5 yanıt
beyaban, post: 1548706, member: 48192kendisi çok büyük bir hoca, çok iyi bir insan ve en önemlisi samimi bir adamdır. çok seviyorum hocamı...
Bu hocaefendiyi eleştirenler bile var.Bunlar genellikle tarikat ehli olanlardandır.
Tüm hocalarımız güzeller. Hepsini ayrı ayrı dinlerim. Onlar pek kendilerini dinlemiyorlar.Ama ben hepsini dinliyorum. %90 hepsi aynı görüşte zaten. Farklı kaynaklarda , farklı yorumlar yaptıkları noktalar var tabiki ama onlar benim yaşamımda bir etkisi olmadı şu ana kadar. Hepsinden Allah c.c. razı olsun. Herkesin gönlünü o bilir , ben kimin gerçek kimin yalancı olduğunu bilemem. Onu Allah c.c. bilir. Kimseyi eleştirmemek gerekir. Dinlemek ve farklı boyutlarda hissetmek gerekir. Hepimizden Mevla razı olsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/87254-nureddin-yildiz-hoca-yi-hic-boyle-gormediniz-siz-degil-kalpleriniz-dinlesin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Onları Hiç Böyle Görmediniz ! Resimler 11 cevap
- BALIKLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ... Resimler 67 cevap
- MUZU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ.EMİNİM. Resimler 9 cevap
- Allah için beni dinleyecek var mı lütfen beni dinlesin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- İDDA EDİYORUM BU KADAR GÜZEL ÇİÇEKLER GÖRMEDİNİZ Resimler 11 cevap
- 3 Boyutlu 517 adet kaliteli resim (Bunları hiç görmediniz) indirmeden geçmeyin Resimler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.