ALLAH RAZI OLSUN...İNŞALLAH O KAPIYI HEP AÇIK TUTARIZ.ONDAN BAŞKA KİMİMİZ VARKİ GİDELİM...BEN ACİZİM SEN YÜCESİN, İSTEYENİM VERENİMSİN DEYİP KAPISININ TOKMAĞINI VURMAKTAN VAZGEÇMEYELİM...KAPISININ KÖLESİ OLANLARDAN EYLESİN RABBİM HEPİMİZİ.KULUM DEDİĞİ İNSANLARDAN EYLESİN...SELAMETLE.
BIRAK, RABBİNLE ARANDA BİR KAPI AÇIK KALSIN..
2.126 görüntülenme · 23 yanıt
RE: BIRAK, RABBİNLE ARANDA BİR KAPI AÇIK KALSIN..
ALLAH RAZI OLSUN...İNŞALLAH O KAPIYI HEP AÇIK TUTARIZ.ONDAN BAŞKA KİMİMİZ VARKİ GİDELİM...BEN ACİZİM SEN YÜCESİN, İSTEYENİM VERENİMSİN DEYİP KAPISININ TOKMAĞINI VURMAKTAN VAZGEÇMEYELİM...KAPISININ KÖLESİ OLANLARDAN EYLESİN RABBİM HEPİMİZİ.KULUM DEDİĞİ İNSANLARDAN EYLESİN...SELAMETLE.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/9130-birak-rabbinle-aranda-bir-kapi-acik-kalsin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bırak rabbinle aranda bir kapı açık kalsın Dini Hikayeler 5 cevap
- Bırak Rabbinle Aranda Bir Kapı Açık Kalsın Dini Hikayeler 1 cevap
- Bırak, Rabbinle aranda bir kapı açık kalsın!.. Dini Hikayeler 4 cevap
- RABBİLE ARANDA BİR KAPI AÇIK KALSIN Nasihatler 7 cevap
- RABBİNLE ARANDA BİR KAPI Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- hiç değilse bir kapı açık kalsın... Dini Hikayeler 11 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.