🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

S.a. Ben de burdayım :)

2.890 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
cortexiphan

cortexiphan

Yeni Üye · 8 mesaj

Ben de geldim. Üyeliği alalı epey oluyor lakin forumda takılmaya başlamayı düşünmek bugüne kısmetmiş. Saygılar ;)
ali.fmn

ali.fmn

Üye · 39 mesaj

Kardeşim inan aynı kaderi paylaşıyoruz.Hatta Allah razı olsun diyeyim yöneticilerden.Çünkü doğum günümde bana mesaj gelmişti.Ve ben buraya üye olduğumu bi kez daha hatırladım.Yüreği Allah aşkıyla af ve mağfiret sevdasıyla atan bi çok güzel kardeşimiz var burada.şimdiye kadar nasıl girmemişim anlayamıyorum.Ama bi de itirafta bulunayım mı? Ben kullanıcı adımı unutmuştum :) Sonra e posta geldi doğum gününüz kutlu olsun diye.aaa ali.fmn imiş. :))))
cortexiphan

cortexiphan

Yeni Üye · 8 mesaj

ali.fmn, post: 1540568, member: 122221Kardeşim inan aynı kaderi paylaşıyoruz.Hatta Allah razı olsun diyeyim yöneticilerden.Çünkü doğum günümde bana mesaj gelmişti.Ve ben buraya üye olduğumu bi kez daha hatırladım.Yüreği Allah aşkıyla af ve mağfiret sevdasıyla atan bi çok güzel kardeşimiz var burada.şimdiye kadar nasıl girmemişim anlayamıyorum.Ama bi de itirafta bulunayım mı? Ben kullanıcı adımı unutmuştum :) Sonra e posta geldi doğum gününüz kutlu olsun diye.aaa ali.fmn imiş. :))))

Ben de üye adımı unutmuştum :) Üyelik açarken uyarı verdi öyle buldum ben de :D

Ama forumun hiti çok az yaw. İlk mesajı attığımda 2 üye online idi sadece :(

Şöyle 50-100 kişi olaydı bari hiç olmazsa.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

as. hoşgeldiniiz :) ramazanda döküldük kimsecikler kalmadı e madem sizde geldiniz üye artışına bi katkıda bulunmuş olursunuz :))
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

cortexiphan, post: 1540565, member: 3585Ben de geldim. Üyeliği alalı epey oluyor lakin forumda takılmaya başlamayı düşünmek bugüne kısmetmiş. Saygılar ;)

Hoşgeldiniz , takılın faydasını görürsünüz
cortexiphan

cortexiphan

Yeni Üye · 8 mesaj

VaVeyla, post: 1540617, member: 122221as. hoşgeldiniiz :) ramazanda döküldük kimsecikler kalmadı e madem sizde geldiniz üye artışına bi katkıda bulunmuş olursunuz :))

Umarım dediğiniz gibidir. Ramazan sonrası hareketlenir inşaallah. Forumun faydalı olacağını düşünüyorum. Tabi forumun büyüklüğü ve zamanın yetersizliğine göz önünde bulundurursak epey zaman gerekecek sanırsam :P
cortexiphan

cortexiphan

Yeni Üye · 8 mesaj

melissa26, post: 1540621, member: 122003Hoşgeldiniz , takılın faydasını görürsünüz

İnşaallah, hep birlikte ;)
özgürlü_zamanlar

özgürlü_zamanlar

Mübarek Üye · 597 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim hoş geldiniz.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

hoşgeldiniz :)
cortexiphan

cortexiphan

Yeni Üye · 8 mesaj

özgürlü_zamanlar, post: 1540814, member: 122003Aleyküm Selam kardeşim hoş geldiniz.

_ZÜMRA_, post: 1540816, member: 122003hoşgeldiniz :)

Cümleten hoşbulduk ;)
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj

Hoşgeldiniz değerli kardeşim...hayırlı paylaşımlar inşaallah
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.