*.*.* Her Gece Bir DUA *.*.*

5.716 görüntülenme · 59 yanıt

Paylaş:
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

tsunami, post: 1500950, member: 103504Evet bende fark ettim zaten ilk adini gorunce tanidik sandim benim teyzemin oglunun adi faruk yavuz ama yer mersin istanbul gorunce olmadigini anladim.ben 85 liyim malatya lisesi mezunuyum ama imamhatipli cok arkadasim var belkide taniyor olabilirim.

eşimin adı ömer faruk.görümcemin adı nursen yavuz evlendi tabi istanbulda şimdi
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

hicranfarukyavuz, post: 1500952, member: 49580eşimin adı ömer faruk.görümcemin adı nursen yavuz evlendi tabi istanbulda şimdi

Malesef canim tanimiyorum ama keske tanisaydimda biseyler yapabilseydim.hayirlisi .
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

tsunami, post: 1500953, member: 117714Malesef canim tanimiyorum ama keske tanisaydimda biseyler yapabilseydim.hayirlisi .

anladım canım olsun tanıyıp tanımaman önemli değil.benimle şu anı paylaştın ya derdimi dinledin ya o bile yeter.ben namaz kılmaya gidiyorum kardeşim sonra yine görüşelim inşallah.msn ekleyebilirsin daha rahat konuşuruz
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Ben de namaz kılmaya gitmiştim.
Rabbim kabul etsin..
Akraba çıkacakmışsınız neredeyse :)
Hicran kardeşim, forumda msn adresi vermek yasak.
tsunami kardeş mailini alsın, 2-3 dk. sonra yazdığın mesajda msn verdiğin kısmı silersen sorun kalmaz ;)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

tsunami, post: 1500953, member: 117714Malesef canim tanimiyorum ama keske tanisaydimda biseyler yapabilseydim.hayirlisi .

gitmeden sana bi memleketini hatırlatayım benim büyük görümcem hep böyle açardı telefonu bana '' nedisin ölem'' :) :) :) selametle,dualarda buluşmak üzere...
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuz anladım canım olsun tanıyıp tanımaman önemli değil.benimle şu anı paylaştın ya derdimi dinledin ya o bile yeter.ben namaz kılmaya gidiyorum kardeşim sonra yine görüşelim inşallah.msn ekleyebilirsin daha rahat konuşuruz

Allah kabul eder insallah kardesim benim mail adresim var ama pek girmiyorum ben internette sadece bu site ve bebek kokusu adinda bir site disinda giris yapmiyorum eklerim seni ama pek acik olmaz ama maillere bazen bakiyorum neyse konusuruz ...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR, post: 1500955, member: 114645Ben de namaz kılmaya gitmiştim.
Rabbim kabul etsin..
Akraba çıkacakmışsınız neredeyse :)
Hicran kardeşim, forumda msn adresi vermek yasak.
tsunami kardeş mailini alsın, 2-3 dk. sonra yazdığın mesajda msn verdiğin kısmı silersen sorun kalmaz ;)

tamam canım bilmiyordum hemen icabına bakıyorum sende ekle bu arada :)
tsunami

tsunami

Malatyanin neresinden ?ekledim seni.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

tsunami, post: 1500961, member: 98391Malatyanin neresinden ?ekledim seni.

merkez canım zaviye mh. adafı falan diyorlar pek bilmiyorum ama kayınbabam biz adafılıyız falan derdi :)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

8 OCAK 2013

rabbim,
secdelerime karşılık cennet bahşediyorsun.
iyi ki başımı koyacağım bir secde verdin bana.
iyi ki secdeye koyacağım bir baş verdin bana.
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

AKLINI İNDİR SECDEYE
''insanları ve cinleri bana ibadet etsinler diye yarattım;beni doyursun diye değil...''(zariyat,56-57)
iyi bil ki,kulluğun yalnız rabbin tarafından doyurulduğuna emin olmakla başlar.alnını yere değdirdiğinde
rabbinden başka kimseye muhtaç olmadığını kabullenirsin.secde ile sadece kafanı değil varlığını da toprağa indirisin.
rabbinin sana verdiğinden şüphen varsa,secden tam değildir.alnın yerde olduğu halde aklın yukarıda kalmıştır.hani
''burnu havada!'' denir ya.bir düşün:''yalnız sana kulluk ederiz'' der demez,''yalnız senden yardım dileriz''de diyorsun.
rabbin sana böyle dedirtiyor.demekki yalnız rabbine kul olman da yalnız rabbinin yardımı sayesindedir.kulluğun rabbine lütuf değildir;senin kulluk edebilmen rabbinin sana lütfudur...

SENAİ DEMİRCİ'nin ''her gece bir dua'' isimli eserinden alıntıdır...
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hicranfarukyavuz, post: 1500993, member: 51AKLINI İNDİR SECDEYE
''insanları ve cinleri bana ibadet etsinler diye yarattım;beni doyursun diye değil...''(zariyat,56-57)
iyi bil ki,kulluğun yalnız rabbin tarafından doyurulduğuna emin olmakla başlar.alnını yere değdirdiğinde
rabbinden başka kimseye muhtaç olmadığını kabullenirsin.secde ile sadece kafanı değil varlığını da toprağa indirisin.
rabbinin sana verdiğinden şüphen varsa,secden tam değildir.alnın yerde olduğu halde aklın yukarıda kalmıştır.hani
''burnu havada!'' denir ya.bir düşün:''yalnız sana kulluk ederiz'' der demez,''yalnız senden yardım dileriz''de diyorsun.
rabbin sana böyle dedirtiyor.demekki yalnız rabbine kul olman da yalnız rabbinin yardımı sayesindedir.kulluğun rabbine lütuf değildir;senin kulluk edebilmen rabbinin sana lütfudur...

SENAİ DEMİRCİ'nin ''her gece bir dua'' isimli eserinden alıntıdır...

Emeğine sağlık canım :)
Tam ben yazacaktım..
Yazdığını görünce sevindim..
Sağolasın..
Allah celle celaluhu razı olsun..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR, post: 1501014, member: 47642Emeğine sağlık canım :)
Tam ben yazacaktım..
Yazdığını görünce sevindim..
Sağolasın..
Allah celle celaluhu razı olsun..

amin canım cümlemizden razı olsun inşallah.baktım sen yazmamışsın ben yazayım dedim okuması sana kalsın.ya bu arada adını sormadım tabi burda söylemek istersen....
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hicranfarukyavuz, post: 1501016, member: 59734amin canım cümlemizden razı olsun inşallah.baktım sen yazmamışsın ben yazayım dedim okuması sana kalsın.ya bu arada adını sormadım tabi burda söylemek istersen....

Amiin canım..
Bazen yazmak çok zor geliyor.. Yazdığını görünce sevindim =)
Ben yazdıkça okuyorum ancak.. Okuduğum çok kitap var..
Bu da çerez gibi geliyor =) Yıllardır bu forumdayım.. Adımı hemen hemen herkes biliyor..
Adım Dilek.. Senin?
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR, post: 1501023, member: 117714Amiin canım..
Bazen yazmak çok zor geliyor.. Yazdığını görünce sevindim =)
Ben yazdıkça okuyorum ancak.. Okuduğum çok kitap var..
Bu da çerez gibi geliyor =) Yıllardır bu forumdayım.. Adımı hemen hemen herkes biliyor..
Adım Dilek.. Senin?

ben hicran canım... adının kaderini yaşayanlardanım... :(
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

hicranfarukyavuz, post: 1501028, member: 113261ben hicran canım... adının kaderini yaşayanlardanım... :(

Rabbim hicrandan uzak eylesin seni..
Mutlu, huzurlu, imanlı bir hayatınız olur inşaALLAH..
Belki biraz zamana ihtiyaç vardır..
Şer gördüklerimizde hayır, hayır gördüklerimizde şer olabilir.
Rabbimiz bilir, biz bilemeyiz..
İnsan sabırsız.. Sabredebilmek zor oluyor insanoğlu için..
Belki bunda da vardır bir hayır..
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

KaLBuN_KeSiR, post: 1501042, member: 85566Rabbim hicrandan uzak eylesin seni..
Mutlu, huzurlu, imanlı bir hayatınız olur inşaALLAH..
Belki biraz zamana ihtiyaç vardır..
Şer gördüklerimizde hayır, hayır gördüklerimizde şer olabilir.
Rabbimiz bilir, biz bilemeyiz..
İnsan sabırsız.. Sabredebilmek zor oluyor insanoğlu için..
Belki bunda da vardır bir hayır..

tabiki ondan kesinlikle şüphe yok rabbimizin bizimle ne yapacağını bilemeyiz,dediğin gibi sabredemiyoruz.bekleyip görmekten O'na sığınmaktan başka çaremiz yok...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

9 OCAK 2013

''yarın'' gelince,
''bugün''ümü güzel bir ''dün''
diye yorumla ey rabbim
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

9 MAYIS 2013

ertelediğim aşkları

senin rahmetinin toprağına bırakıyorum rabbim.

seveninde sevileninde gittiği bu dünyada

aşkların hepsi vaadettiğin sonsuzluğun kucağına hasret.

beni aşkın ötesi ile ve ötenin aşkı ile meşgul et.

B)B)B)
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

12 mayıs 2013

ey sultanım,
hırs ateşimizi rahmet suyunla söndür.
özleyen canlara birlik şarabını tattır.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

duaya aç/ık mısın?

yemekleri tatlı yapan sır açlıkta saklı değil midir?lezzetleri dayanılmaz yapan iştah değil midir?
hep tok olsaydık,hiç susamasaydık,ne kadar da uzak dururduk ekmekten,tuzdan,sudan...
insanın acz ve fakr içinde oluşu da dua sofrasına iştahla oturması içindir.kendini kendine
yeter bulduğunda insan ne kadar da sapıtır? varlığın koynunda el bebek gül bebek ağırlanırken,yanılıpta ihtiyaçsız hissederse kendini,ne kadar uzak durur Kadir-i rahim'in dergahından?
dua ile istediğimiz bize verilmemişse,cevapsız kalıyor değil,daha çok acıkmamız isteniyor demektir: ''Demek ki
sofrada daha uzun oturmam isteniyor!'' bir daha hatırlamam gerek: istediğim şey duanın bahanesidir.aslolan istemenin kendisidir...
isteyişimiz güzelleştirir bizi... insan,isterken güzeldir.
dünya,bin isteyişin eşiğinde '' oruç günleri '' olsa gerek... B)B)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.