''rabbin sana darılmadı seni terk etmedi''

2.357 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
evşan

evşan

Kıdemli Üye · 337 mesaj

Önceleri çocuk kalbimizde ona daha çok yer vardı.Sonra o kalbe fani sevgileri yaklaştırdık.Git gide günaha alıştık!!Çekeceğimiz azaptan kalbimiz ürpermeden bahsettik,haramı helalden ayıramaz hale geldik,farzı terkettik.Namaz kılamadık ama çok şükür müslümanız dedik.Dinin direği neydi bilemedik.Attığımız her adımda unuttuk ümmetim diye ağlayan peygamberi,''Ben kuluma şah damarından daha yakınım'' diyen alemlerin Rabbini...
Ve bilemedik onu kaybeden ne bulmuştu,onu bulan ne kaybetti?
Biz onu kaybettik ne bulduk peki?Tek umudum var şimdi bir ayetle gizli,
'' RABBİN SANA DARILMADI SENİ TERK ETMEDİ''
mübin

mübin

Kıdemli Üye · 219 mesaj

sevgili kardeşim bu ayet sadece birilerine özel olarak hitap olarak gönderilmemiş Kim ki Allah bana darıldı ve terketti diye üzülürse karşısına cevap olsun diye Allah bu ayeti ümitvar olsunlar diye eklemiş sende umudunu kaybetme ve kimsede kaybetmesin.
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Evet, kimseye hitap değil ama herkes üzerine alınabilir.......
Bilhassa kendini yalnız terkedilmiş hissedersen, şifa gibi gelir, yoksa ? yoksa ? küsmüşmüdür? bir hatam mı oldu?
diye üzüntü içinde kalırsan, can simidi gibi yüzünde gülümseme belirir..
Rabbim seni çok seviyorum, ne olur seslensen...?
Küsmedin, ?? darılmadın?? bari gülümsesen(sus , sus melissa ! sus olmuyor işte !! kiminle konuştugunu bilsen!! niye ? niye??
Rabbul alemine seslenmek yasak mı ne???)
Hiç umurumda değil , nasıl istersem konuşurum elbet... O.c.c tevazu ile dinler, O c.c, sabırla izler, O c.c sabırla yola bekler...
O'nunla konuşmasam bu garipte akıl ne gezer???
Sevdiği ile konuşmayan , özlemeyen, aramayan, seviyorum diye iddaa da bulunmasın..
Hey duyun! (öyle diyenler) Öyle Allah yukarda falan değil, bize şah damarımızdan yakın(niye öyle derler??)bilmem..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

evşan
Önceleri çocuk kalbimizde ona daha çok yer vardı.Sonra o kalbe fani sevgileri yaklaştırdık.Git gide günaha alıştık!!Çekeceğimiz azaptan kalbimiz ürpermeden bahsettik,haramı helalden ayıramaz hale geldik,farzı terkettik.Namaz kılamadık ama çok şükür müslümanız dedik.Dinin direği neydi bilemedik.Attığımız her adımda unuttuk ümmetim diye ağlayan peygamberi,''Ben kuluma şah damarından daha yakınım'' diyen alemlerin Rabbini...

Selamun Aleyküm Allah razı olsun..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.