Seyda Muhammed Konyevi (K.S) Kimdir?

9.606 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

adıyaman menzildeki mübarek zatı biliyorum ama konyada olduğunu duymamıştım bağlantısı var mı acaba
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

repsol, post: 1524284, member: 112242adıyaman menzildeki mübarek zatı biliyorum ama konyada olduğunu duymamıştım bağlantısı var mı acaba

Evet efendim vardır,Adıyamandaki şuanki mübarekten önceki mürşid olan Muhammed Raşid erol k.s hazretlerinin talebesidir bugün adıyamandaki Abdülbaki erol k.s ve Seyda Muhammed konyevi hazretleri..Muhammed Raşid k.s hazretleri 1987'de Seyda-i Konyevi hazretlerine halifelik vermiştir ve 1994 de manevi işaret ile konya'ya yerleşmiştir Seyda hazretleri..
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

sağolun bilgilendirdiğiniz için ananemler her fırsatta giderler menzile anlatırlar ekmeklerinden getirirler bereketlidir çok sizin sayenizde konyada olduğunuda öğrenmiş olduk mübarek büyüklerimizden
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

repsol, post: 1524286, member: 91123sağolun bilgilendirdiğiniz için ananemler her fırsatta giderler menzile anlatırlar ekmeklerinden getirirler bereketlidir çok sizin sayenizde konyada olduğunuda öğrenmiş olduk mübarek büyüklerimizden

yolunuz düşerse duasını alın inşaallah mübareklerin bir de mahsuru yoksa sormamın siz neden gitmediniz hiç menzile? ya da gittiniz de bağlanmadınız mı? merakımı mazur görün efendim inşaallah..
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

gitmek istedim ama nasip olmadı ama çok iyi bilirim ananemden çok dinledim annemde gitti görmek nasip oldu anacığımada evlendikten sonra olmadı
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

inşallah düşerse gitmek isterim orayada
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

repsol, post: 1524289, member: 117733inşallah düşerse gitmek isterim orayada

Rabbim size nasip eylesin inşaallah sivil havalimanın yakınındadır mübareğin dergahı reyhani camii..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.