Seyda Muhammed Konyevi (K.S) Kimdir?
9.606 görüntülenme · 26 yanıt
repsol, post: 1524284, member: 112242adıyaman menzildeki mübarek zatı biliyorum ama konyada olduğunu duymamıştım bağlantısı var mı acaba
Evet efendim vardır,Adıyamandaki şuanki mübarekten önceki mürşid olan Muhammed Raşid erol k.s hazretlerinin talebesidir bugün adıyamandaki Abdülbaki erol k.s ve Seyda Muhammed konyevi hazretleri..Muhammed Raşid k.s hazretleri 1987'de Seyda-i Konyevi hazretlerine halifelik vermiştir ve 1994 de manevi işaret ile konya'ya yerleşmiştir Seyda hazretleri..
repsol, post: 1524286, member: 91123sağolun bilgilendirdiğiniz için ananemler her fırsatta giderler menzile anlatırlar ekmeklerinden getirirler bereketlidir çok sizin sayenizde konyada olduğunuda öğrenmiş olduk mübarek büyüklerimizden
yolunuz düşerse duasını alın inşaallah mübareklerin bir de mahsuru yoksa sormamın siz neden gitmediniz hiç menzile? ya da gittiniz de bağlanmadınız mı? merakımı mazur görün efendim inşaallah..
repsol, post: 1524289, member: 117733inşallah düşerse gitmek isterim orayada
Rabbim size nasip eylesin inşaallah sivil havalimanın yakınındadır mübareğin dergahı reyhani camii..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74736-seyda-muhammed-konyevi-k-s-kimdir · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gavs-ul Azam Seyda Muhammed el-KONYEVİ(k.s)'dan hikmetli sözler.. İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 3 cevap
- Muhammed Konyevi HZ. Allah Dostu İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 3 cevap
- Muhammed el konyevi hazretlerinin hayatı İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 1 cevap
- Seyda! Kendi Şiirleriniz 3 cevap
- Ya Muhammed,Ey Can Ahmed (ilahi hz.muhammed s.a.v.) İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- Hz. Muhammed'in ahlakı hz. Muhammed’in güzel ahlakı Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.