windows 8'e uyumlu program
2.121 görüntülenme · 7 yanıt
Selamün Aleyküm yeni windows 8 kullanmaya başladım ve ona uyumlu program pek bulamıyorum Risale-i Nur ve resimlerimi düzenleyebileceğim program önerirseniz çok memnun olurum
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Ve aleykum selam kardeşim.
Öncelikle windows 8 iniz hayırlı olsun. Yeni teknolojileri kullanan kardeşleirmin sayısı arttıkça bizlerde mutlu oluyoruz.
Windows 7 de çalışan programların neredeyse tamamı windows 8 de de çalışmaktadır.
Risale-i Nur olrak elimde benim bir tane var. Windows 7 de sorunsuz çalışmaktadır. Ancak windows 8 de denemedim.
Resim düzenleme oalrak piyasada onlarca program var. Ben sana Picasa programını önerebilirim. Picasa İndir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir linkinden indirebilirsin. Başka programlarda araştırmak isterim dersen Top 10: En iyi resim düzenleme programları (Sayfa 8) - Galeri - CHIP Online linkindeki TOP10 listesine bakabilirsin.
Öncelikle windows 8 iniz hayırlı olsun. Yeni teknolojileri kullanan kardeşleirmin sayısı arttıkça bizlerde mutlu oluyoruz.
Windows 7 de çalışan programların neredeyse tamamı windows 8 de de çalışmaktadır.
Risale-i Nur olrak elimde benim bir tane var. Windows 7 de sorunsuz çalışmaktadır. Ancak windows 8 de denemedim.
Resim düzenleme oalrak piyasada onlarca program var. Ben sana Picasa programını önerebilirim. Picasa İndir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir linkinden indirebilirsin. Başka programlarda araştırmak isterim dersen Top 10: En iyi resim düzenleme programları (Sayfa 8) - Galeri - CHIP Online linkindeki TOP10 listesine bakabilirsin.
Allah razı olsun kardeşim Picasa indirdim çok kullanışlı sağolun, ben önceden windows ıp kullanıyordum onda kullandığım risalei nur programı vardı aynı programı windows 8 yükledim olmadı benim kullandığım risale programı " Risale-i Nur hakkında herşey burada... " buydu sizinki farklıysa denemek isterim
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Elimdeki program Win8 de denedim. Ama problemle karşılaştım. Bir araştırma yaptım. Aşağıdaki programı denemenizi tavsiye ederim.
NurRis (Risale Okuma Programı) |
NurRis (Risale Okuma Programı) |
Allah razı olsun kardeşim elhamdülillah oldu :)
Programları uyumluluk modları sunmuyor mu 8 ? Eğer uyuymluluk modu varsa onunla çalıştırmayı deneyiniz.
özgürlü_zamanlarProgramları uyumluluk modları sunmuyor mu 8 ? Eğer uyuymluluk modu varsa onunla çalıştırmayı deneyiniz.
öyle bişey varmı hiç bilmiyorum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85886-windows-8-e-uyumlu-program · 31.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dew Program ARşivi [Tek Tek Program ARamayın] !! Bilgisayar Programları 4 cevap
- 2 tane aladdin oyunu birçok modele uyumlu önizlemeli Mobil Teknolojiler 1 cevap
- Süper uyumlu yapı:HÜCRE İslam ve Bilim 16 cevap
- Karı koca arasında mutlu ve uyumlu olmanın tek formülü takvalı olmaktır. Nasihatler 7 cevap
- GPS ten cebinizde diyanetle uyumlu ezan vakitleri ve kıble açısı.. İslami Programlar 3 cevap
- Site Engelleyici program hazırlayabilecek var mı? Bilgisayar Destek 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.