Selamün aleyküm halama dua eder misiniz?
2.528 görüntülenme · 13 yanıt
Selamün aleyküm allahım bütün dertli olanlara deva hasta olanlara şifa borçlu olanlara edalar ödemelerinde kolaylıklar nasip etsin sizden rica ediyorum halam çok hasta sizden dua etmenizi rica ediyorum şimdiden allahım razı olsun allah a emanet olun selam ve dua ile
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
ve aleykümselam amin inşallah..Rabbim şifalar ihsan eylesin..Bu hastalık vesilesi ile günahlarını affeylesin inşallah..en kısa zamanda hayırlı şifalar versin inşallah..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allahım razı olsun çok teşekkür ederim allahım sizin de dünyada ahirette sıkıntılarınızı gidersin inşaallah selam ve dua ile
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Allahım razı olsun
rabbim şafi ismi yüzü suyu hürmetine şifa versin kardeşim 100 ya şafi okurum halan için inşaALLAH...
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Allahım razı olsun allahım sizinde sıkıntılarınızı gidersin inşaallah
Ve Aleykum selam ve rahmetullah kardeşim..
Rabbim halanıza ve tüm şifa bekleyen hasta kullarına şifasını versin inşaAllah..
Dualarımızda olacak inşaAllah..
Rabbim halanıza ve tüm şifa bekleyen hasta kullarına şifasını versin inşaAllah..
Dualarımızda olacak inşaAllah..
Allahım razı olsun allahım sizin de dünyada ahirette sıkıntılarınızı gidersin
repsol, post: 1517189, member: 99647Rabbim şifa versin kardeşim inşallah benimde annem hasta annem için halan için nerde şifa bekleyen varsa bende 100 ya şafi okurum Allahımın izniyle
allahım razı olsun kardeşim allahım senin annene de acil şifalar versin inşallah cümlemizin hastalarına inşaallah
RABBİ YESSİR VELA TU ASSIR RABBİ TEMMİM BİL HAYR (RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA RABBİM HAYIRLA SONUÇLANDIR)
ALLAHÜMME RABBENA EZHİBİ L BESE İŞFİ ENTE Ş ŞAFİ LA ŞİFAEN İLLA ŞİFAÜKE ŞİFAEN LA YUĞADİRU SEKAMEN (ALLAHIM SEN BÜTÜN İNSANLARIN RABBİSİN BU HASTANIN IZDIRABIBI GİDER ŞİFA VER SENDEN BAŞKA ŞİFA YARATAN YOKTUR ANCAK SENİN ŞİFAN VARDIRBU KULUNA DA HASTALIKTAN ESER BIRAKMAYACAK ŞEKİLDE ŞİFALAR İHSAN EYLE )AMİN ALLAHIM CÜMLEMİZİ YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE
Allahım razı olsun sizin dünyada ahirette sıkıntılarınızı gidersin rabbim yardımcınız olsun hepinizden allahım razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85726-selamun-aleykum-halama-dua-eder-misiniz · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamun aleyküm tesettür konusunda yardım eder misiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- ??*bilgilerinize muhtacım... yardım eder misiniz??* Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- beyimle birleşmem için dua eder misiniz? Dua Listesi 7 cevap
- Dua eder misiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Lütfen yardım eder misiniz...? :( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Sınavım İçin Dua Eder Misiniz Dua Bölümü 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.