Geleceğimiz için:(
1.595 görüntülenme · 8 yanıt
merhabalarr sizin dualarınıza ihtiyacımız var geleceğimiz için yeni bir iş kurucaz herşeyimiz bu işe bağlı sizin dualarınızın RABBİMİN katında kabul olacağına inanıyorum lütfen eğer bu mesajı okuyorsanız Allah rızası için içinizden gelen duaları okuyun.Rabbim şimdiden dualarınnızı kabul etsin yüreğinize sağlık...!!!
AY-YA, post: 1506075, member: 96895merhabalarr sizin dualarınıza ihtiyacımız var geleceğimiz için yeni bir iş kurucaz herşeyimiz bu işe bağlı sizin dualarınızın RABBİMİN katında kabul olacağına inanıyorum lütfen eğer bu mesajı okuyorsanız Allah rızası için içinizden gelen duaları okuyun.Rabbim şimdiden dualarınnızı kabul etsin yüreğinize sağlık...!!!
Selamun aleykum kardesim rabbim yar ve yardimciniz olsun helalinden bol kazanc versin selametle dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85172-gelecegimiz-icin · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- Allah Rızası için Çok Zordayım Çok Sıkıntıdayım Borçlarım İçin Ya Fettah ,bir salavat Dua Bölümü 21 cevap
- MOTİVASYON VE BAŞARI İÇİN İÇİN TAM 50 TAKTİK! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin Dua Bölümü 7 cevap
- İftar için Ne İsraflar Yapıyoruz.Ya onlar İftar için Ne Yiyebiliyor ? Gündem 5 cevap
- Allah İçin Sevmek ve Allah İçin Buğzetmek - I Allah (c.c) Hazretleri 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.