paniğim geri geldi
960 görüntülenme · 7 yanıt
selamün aleyküm ben yaklaşık 1 yıldır panik atak hastasıyım ilaç kullanıyorum iiydim çok şükür fakat bi kaç gündür nöbetler yne gelmeye başladı ve her gelen bir öncekinden daha ağır olmaya başladı nolur bana yardım edin Allah rızası için rabbim hepinizden razı olsun inşallah AMİN...
Aleykum selam
Panigin gelmesi mutlaka bir nedene baglidir...Korkular , bilinmezlik
Sadece sunu desem beni dinlermisin? Rabbini tani, güven ona dunyaya nasil getirdiyse sarip sarmaladiysa , yine oyle hatta daha sicak
şevkatle sarip sarmalayacak korkma, sadece O'na inan ve güven
Neden zikirlerden yardim alimiyorsun? bana çok iyi geldi, boyle bir hasta kardesim vardi hatta şizofren teshisi ile ama zikirler iyilestirdi saniyorum
Hep yanis anliyorlar, bende kizmistim imanin eksik diyene ama dogruymus,
Panigin gelmesi mutlaka bir nedene baglidir...Korkular , bilinmezlik
Sadece sunu desem beni dinlermisin? Rabbini tani, güven ona dunyaya nasil getirdiyse sarip sarmaladiysa , yine oyle hatta daha sicak
şevkatle sarip sarmalayacak korkma, sadece O'na inan ve güven
Neden zikirlerden yardim alimiyorsun? bana çok iyi geldi, boyle bir hasta kardesim vardi hatta şizofren teshisi ile ama zikirler iyilestirdi saniyorum
Hep yanis anliyorlar, bende kizmistim imanin eksik diyene ama dogruymus,
zeynommmselamün aleyküm ben yaklaşık 1 yıldır panik atak hastasıyım ilaç kullanıyorum iiydim çok şükür fakat bi kaç gündür nöbetler yne gelmeye başladı ve her gelen bir öncekinden daha ağır olmaya başladı nolur bana yardım edin Allah rızası için rabbim hepinizden razı olsun inşallah AMİN...
rabbim şifalar versin kardeşim.bende de anksiyete var seni çok iyi anlıyorum o yüzden.sana tavsiyem dualara sarılman yer gök dua üzerine kurulu derler,ben eğer namaza ve dualara çok sarılmasaydım daha kötü olurdum.rabbine sığın o herşeyi çözüme kavuşturur inşallah.allah yardımcın olsun....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/85155-panigim-geri-geldi · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.