paniğim geri geldi

960 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

selamün aleyküm ben yaklaşık 1 yıldır panik atak hastasıyım ilaç kullanıyorum iiydim çok şükür fakat bi kaç gündür nöbetler yne gelmeye başladı ve her gelen bir öncekinden daha ağır olmaya başladı nolur bana yardım edin Allah rızası için rabbim hepinizden razı olsun inşallah AMİN...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah yar veyardımcınız olsun.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Dualarımdasın inşaallah.
Seametle kalın.
zekaikc

zekaikc

Mübarek Üye · 903 mesaj

Allah yardımcınız olsun. Lütfen sadece ilaç kullanmakla kalmayın ve kendinize hobi vb işler edinin ve sosyal ortamlardan uzak durmayın.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Cok gecmis olsun kardesim rabbim safi sifatiyla sifa eylesin selametle dua ile..
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

Allah razı olsun hepinizden rabbim şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun inşalalh AMİN...
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Aleykum selam
Panigin gelmesi mutlaka bir nedene baglidir...Korkular , bilinmezlik
Sadece sunu desem beni dinlermisin? Rabbini tani, güven ona dunyaya nasil getirdiyse sarip sarmaladiysa , yine oyle hatta daha sicak
şevkatle sarip sarmalayacak korkma, sadece O'na inan ve güven
Neden zikirlerden yardim alimiyorsun? bana çok iyi geldi, boyle bir hasta kardesim vardi hatta şizofren teshisi ile ama zikirler iyilestirdi saniyorum
Hep yanis anliyorlar, bende kizmistim imanin eksik diyene ama dogruymus,
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

zeynommmselamün aleyküm ben yaklaşık 1 yıldır panik atak hastasıyım ilaç kullanıyorum iiydim çok şükür fakat bi kaç gündür nöbetler yne gelmeye başladı ve her gelen bir öncekinden daha ağır olmaya başladı nolur bana yardım edin Allah rızası için rabbim hepinizden razı olsun inşallah AMİN...

rabbim şifalar versin kardeşim.bende de anksiyete var seni çok iyi anlıyorum o yüzden.sana tavsiyem dualara sarılman yer gök dua üzerine kurulu derler,ben eğer namaza ve dualara çok sarılmasaydım daha kötü olurdum.rabbine sığın o herşeyi çözüme kavuşturur inşallah.allah yardımcın olsun....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Zor olsa gerek,evham ve vesveseden uzak durun.Rabbim şifa versin...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.