izledim ve hemen arkasından paylaşmak istedim.özellikle son saniyeleri gerçekten çok etkileyici
Azrail Nasıl Ölecek Muhteşem Video
3.478 görüntülenme · 4 yanıt
AzraiL NasıL ÖLecek (MutLaka İzLe) - YouTube
izledim ve hemen arkasından paylaşmak istedim.özellikle son saniyeleri gerçekten çok etkileyici
Allahu Ekber..Etkilenmemek elde değil.O gün geldiğinde bizi şakınlardan sarhoşlardan cehennem ateşinde yanalardan eyleme YA RABBİM.Kıyamet günü evladından geçen analardan kullardan eyleme bizi ey güzel ALLAHIM..O kadar kötü oldum ki şu an..
SeyrenAllahu Ekber..Etkilenmemek elde değil.O gün geldiğinde bizi şakınlardan sarhoşlardan cehennem ateşinde yanalardan eyleme YA RABBİM.Kıyamet günü evladından geçen analardan kullardan eyleme bizi ey güzel ALLAHIM..O kadar kötü oldum ki şu an..
Amin. özellikle beni son 20 saniyesi etkiledi n olduğunu şaşırıyorsun
Evet etkilenmemek o büyük kudret karşısında ne olduğunu anlamamak çok doğal.O günü hayal bile edemiyorum doğrusu.Video o anı anlatmaya zayıf kalmış olsada o anları düşündürmesi bile yetiyorda artıyor insana Cemcemil kardeşm.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/80722-azrail-nasil-olecek-muhtesem-video · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bir gün herkes ölecek Dini sohbet 3 cevap
- Susuzluktan ölecek olsan? Dini Hikayeler 8 cevap
- her insan ölecek yaştadır !!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 27 cevap
- Azrail (a.s) nasıl bir yapıdadır ölen kişilere nasıl görünür.... Dini sohbet 5 cevap
- Hz. Azrail ölülere nasıl görünür? Genel Konular 10 cevap
- Azrail (as) Bir Tane Olduğu Halde, Bir Anda Vefât Eden Bir Sürü İnsanın Ruhunu Nasıl İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.