Efendimizin (sav) Selamı Var..

909 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

Abdullah b. Mesud anlatıyor:

“Canım O’na feda olsun! Sevgilimiz, Peygamberimizin ayrılık vakti yaklaştığında Hz. Âişe annemizin evinde toplandık. Efendimiz bizlere baktı, gözleri doldu. Sonra:

‘Merhaba size, Allah’ın selamı üzerinize olsun. Allah sizi korusun, sizi huzur içinde yaşatsın, size merhamet etsin, size yardım etsin, sizi rızıklandırsın, sizi yüceltsin, sizi başarıya ulaştırsın. Sizi Allah’a emanet ediyorum. Ayrılık vakti yaklaştı. Allah’a, Cennetü’l-Me’vâ’ya, Sidretü’l-Müntehâ’ya, Refiki A’lâ’ya dönüş var. Allah size rahmet etsin, sizi peygamberinizden dolayı hayırla mükâfatlandırsın. Burada bulunmayan ashâbıma selam söyleyin. Kıyamet gününe kadar benim dinime tâbi olanlara da selam söyleyin.’ buyurdu ve ağlamaya başladı. O ağlayınca biz de ağladık.” (İbn Sa’d, II, 256.)

“Yeryüzünde Allah’ın seyyah melekleri vardır. Onlar ümmetimin selamını Bana ulaştırır.” (Nesâî, Sehv 46.)

selam olsun sana ey allahın resulü selam olsun sana ya muhammed mustafa

resulüm peygamberim gül yüzlü muhammedim selam olsun sana
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Aleykum selam,
Allah razı olsun.
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

aleyküm selam ALLAH RAZI OLSUN BİZLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Karîn'den Korun

Karîn'den Korun

Üye · 45 mesaj

Aleyküm Selam güller gülü son peygamber Hz.Muhammed (s.a.v) Selam olsun sana. La ilahe illallah muhammeden resulullah

Allah razı olsun kardeşim böyle bir şeye vesile olduğun için
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

Karîn'den Korun, post: 1476745, member: 105948Aleyküm Selam güller gülü son peygamber Hz.Muhammed (s.a.v) Selam olsun sana. La ilahe illallah muhammeden resulullah

Allah razı olsun kardeşim böyle bir şeye vesile olduğun için

allah c.c cümlemizden razı olsun inşallah selametle..
AcizBirKul.

AcizBirKul.

Mübarek Üye · 635 mesaj

selam olsun sana ey allahın resulü selam olsun sana ya muhammed mustafa

resulüm peygamberim gül yüzlü muhammedim selam olsun sana
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

Allah razı olsun canım sinem ablacım:)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.