sizce ne yapmalıyım

2.113 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
k.cansu

k.cansu

Üye · 44 mesaj

Bende sizlere bişey danışmak isterim..Benim ilk adımın anlamı Allahı inkar eden demek.Annem bu ismi koymak istemesede birşekilde mecbur kalmış ve banada o ismimle hitap etmişler.Yaklaşık 1 yıl önce de annem rüyasında hz.Hatice validemizi rüyasında görmüş ve yanına yaklaşmak istemiş ama yüzünü görmeden sadece sesini duymuş.Anneme "kızının ismini hala niye değiştirmedin o nun ismini sümeyye koy" demiş.Bizde geçen sene bu olay sebebiyle sümeyye ismini kullandık ama bazı kişiler sebebiyle bu gerçekleşmedi.Ve annemde sorumluluğu üzerinden atıp sebep olanlara verdi.Yani bu durumun sorumluları içinde annem yok artık.. Peki ben reşit olunca ne yapmalıyım eğer adımı değiştirisem büyüklerime karşı gelmiş olurmuyum (bu arada ismimin değişmesine engel olanlar aile büyüklerimiz,şimdiki kullandığım ismimin onlar için manevi değeri var da)
bu anlattıklarım gerçek ... sadece düşüncelerinizi merak ediyorum, siz ne yapardınız?
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

BELEYNA, post: 769003, member: 77129ııııı çok karışık bir durum!

selamün aleyküm kardeşim.resim yasak.uyarmak istedim.allaha emanet olun.
hmindiz

hmindiz

Yeni Üye · 6 mesaj

18 yaşını bitirdiğinde mahkemeye başvurup ismini değiştireceksin. Allah'ı inkar eden (haşa) anlamına gelen isminizin aile büyükleri açısından nasıl manevi yönü var anlamadım. Manevi yönde olsa ne olursa olsun değiştirmeniz gerek.
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...!!!!!!!

Konulara Baltalayıcı Mesajlar Atma...! Bunun Hesabını Mahşer de Nasıl Vereceksin...!!!!!!!!

Tövbe Ya Rabbi.!
MyKaBuS

MyKaBuS

BELEYNA, post: 769066, member: 85930Her koyun kendi bacağından asılır

Hadi Yaa...!!!!! Kızım Git Cehenneme Odun mu Olacaksın Tövbe Yarabbi.

La İlahe İlla Ente Subhaneke İnni Kunti Minezzalimin

...........................................
hmindiz

hmindiz

Yeni Üye · 6 mesaj

beleyna senin yaş kaç? yanlış anlama zeka yaşın
Âmâk-ı Hayal

Âmâk-ı Hayal

Mübarek Üye · 1.086 mesaj

Sadece şikayet edin... Boş yere gerilmeyin :)
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

arkadaşlar cevap vermeyin lütfen forumlar kirleniyor değerleri yitirilmesin lütfen...
MyKaBuS

MyKaBuS

BELEYNA, post: 769074, member: 80757seninkinden yüksek olduğu kesin seni sollarım canım yani

"Arkadan çekiştirip duran, kaş göz hareketleriyle alay eden her kişinin vay haline"

Hümeze Suresi 1. Ayet
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Aman Yarabbi bu kız neler yapmış formu birbirine katmış yazık

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
l_ahsen_l

l_ahsen_l

Üye · 28 mesaj

canim ilk once cok uzuldum boyle bir durumla karsilastigin icin.
kesinlikle Allahi inkar eden isminle cagirilmana engel ol.
sen muslumansin Allaha inancin var neden boyle bir isimle cagiralasin ?
sen resit yasa geldiginde ilk isin o ismini degistirmek olsun, buyuklere karsi gelmek surda dursun Allaha karsi gelmis gibi bir duruma dusuyorsun guzel kardesim.
bu arada eski ismin nedir aceba, soylemende bir sakinca yoksa soylermisin.

selametle Allaha emanet ol sümmeye kardesim :)
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

İnsallah ismini çoktan değiştirmişsindir :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.