siz yorumlayın

1.531 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
semra_06

semra_06

Aktif Üye · 84 mesaj

Selamün aleyküm arkadaşlar
Ben namaza büyük bir hevesle başlayıp kılarkan dersler,ev işleri derken tabi şeytanda bırakmıyor ,namazı bıraktım.Ama içim hiç huzurlu değildi ha bugün başlarım, ha yarın derken, bu yaşıma kadar hep bu böyle geldi gitti ...
Geçen rüyamda kardeşimle ikimiz yanyana yatıyoruz aynı gerçek gibi o anda cami hopörlerinden bir bayan (ezan okudumu hatırlamıyorum)bana ''Yarın kalk ,namaz kıl! Saat 1 den 4 e kadar vaktin var ''dedi.Çok etkilendim demekki dünyada vaktim çok kısa (ben böyle yorumladım,çünkü daha öncede gördüğüm bir kaç rüya olduğu gibi çıktı)Rabbim hayır etsin .Çok şükür kardeşimle ikimiz tekrar namaza başladık, inşallah hiç bırakmayacağız.Rabbim kabul eder inşallah sürekli tespihte çekiyorum imanım güçlensin diye n'olur bu yazıyı okuyanlarda benim ve kardeim için dua edin.Allah'a emanet olun
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

Selamun aleyküm sizin için dua ettim..
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam semra kardeşim
rüyan hayırlara gelsin
bak hayır olmuş tekrar namaza başlamışsın:) sevindim
allah daim etsin AMİİNNN
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

Selam ve dua ile kardeşim.ALLAH kabul eylesin.Şeytanın şerrinden korusun inşallah.
semra_06

semra_06

Aktif Üye · 84 mesaj

Aleyküm selam Çok sağolun dualarınız için Allah razı olsun
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Ne güzel :)

Şeytanı yeniyorum inşallah, günde 5 vakitten fazla namaz kılıyorum ve namaza kalkarken olan üşengeçliğim artık tamamen bitti, son buldu! :)
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Şeytanı yenmek için EZAN okumak gerek...
Karîn'den Korun

Karîn'den Korun

Üye · 45 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim, seninle aynı yaştayız bende tevbe ettim ve bugün tam olarak 5 vakit namazımı kılmış bulundum. Allah'u Teala hepimizinkini kabul etsin ve daim etsin şu güzel, mübarek ramazan ayının hürmetine. Amin

Öncelikle ne güzel sana rüya vesilesi ile bir uyarı gelmiş Yüce Rabbim tarafından sende bunu çok güzel bir şekilde yorumlamışsın ve doğru yolu hak yolunu seçmişsin. Şeytanın ve nefsinin arzularına uyup bırakmazsın inşallah. Allah'u Teala bizi dinimizin direği Namaz dan ayırmasın inşallah. Selametle,

Selamun Aleyküm
yakais

yakais

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 3.363 mesaj

Haydi hayırlısı diyesim geldi...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.