Kültür-sanat kategorisinde oluşturulmuş blogumuzda; Kitap eleştirileri, kitap tanıtımları, güncel edebi tartışmalar, şiir incelemeleri, tavsiye edilen eserler-yazarlar vb. kültür-sanat kapsamında yazılar yazacak arkadaşları blogumuza bekleriz.. Reklam olmasın diye site linki vermek istemiyorum. Böyle bir projede yer almak isteyen olursa bana ulaşabilir...
Edebiyat Blogumuzda Yazmak İsteyen Var mı?
1.625 görüntülenme · 13 yanıt
Merhabalar, edebiyatla ilgilenen dostlara bir önerim olacak.
Kültür-sanat kategorisinde oluşturulmuş blogumuzda; Kitap eleştirileri, kitap tanıtımları, güncel edebi tartışmalar, şiir incelemeleri, tavsiye edilen eserler-yazarlar vb. kültür-sanat kapsamında yazılar yazacak arkadaşları blogumuza bekleriz.. Reklam olmasın diye site linki vermek istemiyorum. Böyle bir projede yer almak isteyen olursa bana ulaşabilir...
Tabi ki aramıza katılırsanız çok mutlu oluruz. :) Özel mesaj yollanmıyor galiba. Site adresimiz : http://kulturelf.blogspot.com
İçeriği inceleyin isterseniz. Eğer bu formata uygun yazı yazabilirim diyorsanız, iletişim bölümünden bana mail atabilirsiniz :)
İçeriği inceleyin isterseniz. Eğer bu formata uygun yazı yazabilirim diyorsanız, iletişim bölümünden bana mail atabilirsiniz :)
Kararimi verdim efendim :)
Ben de aranizda yer almak istiyorum.
Mail adresinizi bulamadim.
Detaylari burdan anlatirsaniz sevinirim.
Mail adresinizi bulabilirsem size ulasilirim.
Ama ayrintili bilgi vermeniz, isi kavrama acisindan guzel olur :)
Bekliyorum, Allah'a emanet olun.
Ben de aranizda yer almak istiyorum.
Mail adresinizi bulamadim.
Detaylari burdan anlatirsaniz sevinirim.
Mail adresinizi bulabilirsem size ulasilirim.
Ama ayrintili bilgi vermeniz, isi kavrama acisindan guzel olur :)
Bekliyorum, Allah'a emanet olun.
Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir. KARDEŞ MALESEF BİŞEY GÖREMEDİM :(
botanik_3727, post: 1474361, member: 109974Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş. tarafından engellenmiştir. KARDEŞ MALESEF BİŞEY GÖREMEDİM :(
M.E.B bütün blogger sitelerini engellemiş. Dolayısıyla bize de sansür uygulanmış durumda. Maalesef :(
Dns ayar program felan yapsak araya vekil tekil koysak olmaz mı yaw :( bikac program denedim olmadı malesef :(
botanik_3727, post: 1474377, member: 85616Dns ayar program felan yapsak araya vekil tekil koysak olmaz mı yaw :( bikac program denedim olmadı malesef :(
M.E.B yapmış yapacağını yine... DNS ile nasıl yapılır pek bir bilgim yok.
KatrePare, post: 1474380, member: 89918Ben yurtdisindan girdigim icin mi ulasabiliyorum acaba ?
Bu sekilde pek fazla kisiye ulasmamiz mumkun gibi gorunmuyor.
Neyse hayirlisi :)
Bir problem yok. Türkiye'de de ulaşım var. Sadece botanik arkadaşımızla alakalı bir durum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83046-edebiyat-blogumuzda-yazmak-isteyen-var-mi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hukuk ve Edebiyat Üzerine Fıkıh ve Akaîd 1 cevap
- Adını yazmak Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- Yüce rabbimizin isimlerini süsleyerek bir kağıda yazmak Esmâül Hüsnâ 2 cevap
- güzel söz söylemek ve yazmak Güzel Sözler 42 cevap
- *adını yazmak* Şiirler 12 cevap
- sevdiğinizin adını dağlara yazmak istedinizde hala yazamadınız mı??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.