gül7 dualarınzı bekliyor
1.083 görüntülenme · 14 yanıt
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Selam Aleyküm canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sizlere yakınlarına sabır dayanma gücü nasip etsin Rabbim.
3 ihlas 1 fatiha okudum ..
Rabbim kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1, post: 1466976, member: 109263Selam Aleyküm canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sizlere yakınlarına sabır dayanma gücü nasip etsin Rabbim.
aleykümselam kardeşim seninde cümle geçmiş ölmüşlerin için allah rahmet eylesin rabbim senden razı olsun
Andolsun Ki, Sizleri Biraz Korku, Biraz Açlık, Biraz Maldan, Candan, Hasılattan Eksiklik İle İmtihan Edeceğiz. Müjdele O Sabırlılara Ki; Bir Musibet Geldiği Vakit “İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN” (Biz ALLAH’IN(c.c) Kullarıyız, Nihayet Ona Döneceğiz) Derler.. İşte Onlar RAB’LERİNDEN Salâvat’u Rahmet Onlara, Ve İşte Hidayete Erenler Onlar! (ALLAH’IN(c.c.) Salâvatı Bütün Günahların Mağfiretidir.)
BAKARA SURESİ 155
RABBım rahmet eylesin .. mekanını cennet eylesin .. Başınız saolsun inşaALLAH kardeşim ..
BAKARA SURESİ 155
RABBım rahmet eylesin .. mekanını cennet eylesin .. Başınız saolsun inşaALLAH kardeşim ..
MEVLADANIM, post: 1467092, member: 108011Andolsun Ki, Sizleri Biraz Korku, Biraz Açlık, Biraz Maldan, Candan, Hasılattan Eksiklik İle İmtihan Edeceğiz. Müjdele O Sabırlılara Ki; Bir Musibet Geldiği Vakit “İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN” (Biz ALLAH’IN(c.c) Kullarıyız, Nihayet Ona Döneceğiz) Derler.. İşte Onlar RAB’LERİNDEN Salâvat’u Rahmet Onlara, Ve İşte Hidayete Erenler Onlar! (ALLAH’IN(c.c.) Salâvatı Bütün Günahların Mağfiretidir.)
BAKARA SURESİ 155
sağol kardeşim sizlerinde tüm ölmüşlerinize rabbim rahmet eylesin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/82758-gul7-dualarinzi-bekliyor · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Erkekler eşlerinden neler bekliyor Nasihatler 7 cevap
- Erkekler Eşlerinden Neler Bekliyor Islamda Kadının Yeri ve Önemi 24 cevap
- Kutlu 10 gece bizi bekliyor bu gece başlıyor Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- ..mezarim beni bekliyor... Dini sohbet 2 cevap
- Allah rızası için bir araya gelen kimseleri ne bekliyor? Nasihatler 5 cevap
- ' Dünya Bir İnkılap Bekliyor ' Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.