Özellikle Buhari gibilerin kitaplarını okumam uygun müdür? Onu merak ediyorum. İmam hatip ogrencisi olacağımda insa Allah.. Lise 2. sınıf.. Sizce faydalanabilir miyim???
Tavsiye
928 görüntülenme · 5 yanıt
Selamun aleykum.. Ben hadislerle ve sahabe, peygamber hayatını anlatan (geniş anlatım ) kitap tavsiyelerinizi bekliyorum.
Özellikle Buhari gibilerin kitaplarını okumam uygun müdür? Onu merak ediyorum. İmam hatip ogrencisi olacağımda insa Allah.. Lise 2. sınıf.. Sizce faydalanabilir miyim???
Tabi konu kitap okuma olunca!!!! maalesef forum üyeleri olarak algıda seçicilik gösterememişiz. Ben bütün üyeler adına durumdan ötürü özür dilerim. Benim önerilerim şöyle:
1)Ahmet Lüfi Kazancı'nın Saadet Devrinden Serisi
2)Hazan ARIKAN ; Siyeri Nebi
3)Salih SURUÇ ; Peygamberimizin Hayatı
özellikle 3. kitapı mutlaka öneririm.
1)Ahmet Lüfi Kazancı'nın Saadet Devrinden Serisi
2)Hazan ARIKAN ; Siyeri Nebi
3)Salih SURUÇ ; Peygamberimizin Hayatı
özellikle 3. kitapı mutlaka öneririm.
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Belli bir konu hakkında hadislerle hazırlanmış kitap mı istiyorsunuz ?
Mesela Ashabı sadece ayet ve hadislerle anlatan tabi siyerdende kaynak getirilmiş olan bir kitap mı ?
Bellki konuları hadislerle ve ayetlerle açıklayan bir kitap istiyorum diyorsan Riyazus Salihin al bir tane.. 25-30 tl birşey fiyatı.
O kadar param yok diyorsan internette ücretsiz indirebileceğin linkler var bir tane paylaşayım...
PDF UZANTILI DOSYAYI İNDİRMEK İÇİN SAĞ TIKLA '' FARKLI KAYDET '' DE.
DOC. UZANTILI WORD DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN SAĞ TIKLA '' FARKLI KAYDET '' DE
Mesela Ashabı sadece ayet ve hadislerle anlatan tabi siyerdende kaynak getirilmiş olan bir kitap mı ?
Bellki konuları hadislerle ve ayetlerle açıklayan bir kitap istiyorum diyorsan Riyazus Salihin al bir tane.. 25-30 tl birşey fiyatı.
O kadar param yok diyorsan internette ücretsiz indirebileceğin linkler var bir tane paylaşayım...
PDF UZANTILI DOSYAYI İNDİRMEK İÇİN SAĞ TIKLA '' FARKLI KAYDET '' DE.
DOC. UZANTILI WORD DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN SAĞ TIKLA '' FARKLI KAYDET '' DE
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
Aleykümselam
Hayat-üs Sahabe Sahabe hayatlarını anlatan güzel bir eserdir.
Burdan indirebilirsin Hayatü's-Sahabe - İndir - DarulKitap.com
_YUSUF_Aleykümselam
Elhamdulillah tesekkur ederim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78123-tavsiye · 26.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- tavsiye ettiğim bir taraycı Bilgisayar Programları 8 cevap
- HAYRI TAVSİYE Nasihatler 3 cevap
- Free Studio v5.3.2 2011 Tavsiye Bilgisayar Programları 1 cevap
- Çocuklarımız için tavsiye kitaplar Kitap Tavsiyesi ve Tanıtımı 10 cevap
- Gönenli mehmed efendi hazretleri’nin talebelerine tavsiye buyurduğu salavat-i şerife Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1 cevap
- Bu vaaz i Dinlemeden ölmeyin!!!Siddetle Dinleminiz ve Dinletmenizi tavsiye ediyorum! Dini sohbet 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.