🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

Selamün aleyküm

660 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
Mehmeti

Mehmeti

Yeni Üye · 2 mesaj

Bu forumu bugün tanıdım ve bugün üye oldum.

İslamiyetin sorunlarını sakinlikle, dürüstlükle ve ciddiyetle konuşabileceğimiz bir forum olması pek iyi bir şey.

Hepinize saygı ve selamlar

Beni daha iyi tanımak için kısa sitemi görmeniz daha uygundur www.peace911.org
Esma-ul-husna

Esma-ul-husna

Üye · 15 mesaj

MehmetiBu forumu bugün tanıdım ve bugün üye oldum.

İslamiyetin sorunlarını sakinlikle, dürüstlükle ve ciddiyetle konuşabileceğimiz bir forum olması pek iyi bir şey.

Hepinize saygı ve selamlar

Beni daha iyi tanımak için kısa sitemi görmeniz daha uygundur www.peace911.org

Gel de anlat :s Ben yabanci bir arkadasima (musluman degil) soyle birsey dedim "hersey goruldugun gibi degil, medyalarda soyledikleri gibi degil..." sonra anlatmaya calistim bir musluman gercek bir musluman olsa Allah in emirlerine karsi gelmez oldurmek olmez felan... kiz bana bakti ne sacmaliyorsun diye, pek ikna olmamis gibiydi... ona bu siteyi gostermem lazim...

siteyi bir (baska) forumda paylasiyorum
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

hoş geldınız
Mehmeti

Mehmeti

Yeni Üye · 2 mesaj

Esma-ul-husna, post: 1424198, member: 37970Gel de anlat :s Ben yabanci bir arkadasima (musluman degil) soyle birsey dedim "hersey goruldugun gibi degil, medyalarda soyledikleri gibi degil..." sonra anlatmaya calistim bir musluman gercek bir musluman olsa Allah in emirlerine karsi gelmez oldurmek olmez felan... kiz bana bakti ne sacmaliyorsun diye, pek ikna olmamis gibiydi... ona bu siteyi gostermem lazim...

siteyi bir (baska) forumda paylasiyorum

Müslüman olmayan arkadaşınızı alıyorum. Özellikle avrupalı veya Amerikalı ise: Buralardaki medyanın yıkıyamıyacağı beyin yok. Birde sizin sözleriniz biz Müslümanların genel içgüdüsü, bunları biliyoruz ve iyi hissediyoruz, ama kültürlerinde savaşların ekildiği insanlardan bunu düşünebilmelerini bekliyemeyiz.

Neyse, bu 11 Eylül 2001 olaylarını mahkemeye getirmek için hukuki yardıma ihtiyacım var. Bir fikri olan varsa esirgemesin.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.