hanife denizSelamun Aleykum Site Yöneticisi ve Site Sakini Kardeşlerim,
Tefriciye konumuzla, daha doğrusu Tefriciye Hatmi konusunda ki çeşitli söylentiler sonucu,gerekli açıklamayı yapsamda,malesef kardeşlerimizin bir çoğu okumaktan vazgeçti.Saygı duyuyorum.
Fakat burada okumamızın amacı hep birlikte okunsun,kimin duası kabul olur bilinmez,böyle olmazsa herkes kendi okur.
Sizlerden ricam bana bu konuda yardımcı olmanız.
Ben sıkıntıya düşüyorum,yanlış anlaşılmasın,severek isteyerek okuyorum,diğer okuyan kardeşleriminde aynı olduğunu biliyorum,ama bizim amacımız birbirimizi tamamlamak,bir bütün olmak.
Yanlışmı yapıyorum,aldananlardan mı oluyorum,
Bu konuda lütfen görüşlerinizi yazın.
Yönetici kardeşlerim,görüşleriniz ve yörüşler doğrultusunda gereğini yaparmısınız
Selam ve Dua ile
Ve aleykum selam hanife ablam.. Bu konu hakkında ben de seninle konusmustum.. Biliyorsun, tefriciyeyi ben de önceden çok okurdum.Çok araştırdım ama Efendimiz'in sayı ile tavsiye ettiği zikirler arasında buna hiç rastlamadım.. Yatmadan önce ve namazdan sonra okuduğumuz 33 Elhamdülillah, 33 Subhanallah ve 34 Allahu ekber zikrini Efendimiz özellikle tavsiye etmiş. Yine nazar için okunan Felak ve Nas sureleri.. Efendimizin Hadis-i şeriflerinde geçen, yine tavsiye ETMİŞ OLDUĞU zikirler var.. Bunlar da sitemizde mevcut.. O konuyu da bulup güncellerim inşaallah.. Hepimiz duaya muhtacız. Fakat bu duayı, salatı tefriciyeyi 4444 (salatı tefriciye-Efendimiz'e salavat) kez okuyarak yapma konusunda içim rahat etmiyor.. Dua isteyen kardeşim, her ne için istiyorsa amenna.. dua ederim.. hep birlikte ederiz.. Her ne için ise..