Kolay sordum simdiki orta zorlukta bir soru ! :D
5.103 görüntülenme · 32 yanıt
tuhya yetıstıremedım :(dun gece tlfndan baktm sabah ılk ısm cvbı yazmak olsun dedım unuttum ya:):)ama arkadasımıda tebrık edıyorum:)
mujde ve hedıye deyınce dusununceede tabıkı mırac dedım cunku namaz o gunden bıze hedıye olarak gelmıstı
mujde ve hedıye deyınce dusununceede tabıkı mırac dedım cunku namaz o gunden bıze hedıye olarak gelmıstı
SAAT 08.30

Elif'le bana hazirladigim feraceleri giyindik, montlarimizi da aldik ciktik dogru kahvaltiyaa (:

Once Eyup Sultani ziyaret ettik, ogle namazina kadar avludaki carsiya girdik, Topkapi Sarayi'ni ziyaret ettik. 13.00

Islamiyet.Gen.Tr'deki kardeslerimizle bulustuk, mekan harika :D 14.00

Aciktik canimm ogle yemegi :D 14.30

Ordan Kapalicarsida deli gibi alisveris yaptik. 15.30

Elimizde benim en sevdigim annemin degisiyle SOKAK TATLISIYLA Ortakoy 16.00

Malum kar var, kartopu makinesiyle delice savaas :D 17.00

Yorulduk, kenarda bir yerde salep icelim. 17.30

Kitabevinden birinde ikimizinde sevdigi bir yazarin imza gunu vardi oraya gittik 18.00

Ve supriiz hafize annenin evinde aksam yemegindeyiiz hemde yatili :D

InsaAllah begenmissindir (: Bence cok guzel bir gundu (: Insallah gercekten yasamak nasip olur AMIN

Elif'le bana hazirladigim feraceleri giyindik, montlarimizi da aldik ciktik dogru kahvaltiyaa (:

Once Eyup Sultani ziyaret ettik, ogle namazina kadar avludaki carsiya girdik, Topkapi Sarayi'ni ziyaret ettik. 13.00

Islamiyet.Gen.Tr'deki kardeslerimizle bulustuk, mekan harika :D 14.00

Aciktik canimm ogle yemegi :D 14.30

Ordan Kapalicarsida deli gibi alisveris yaptik. 15.30

Elimizde benim en sevdigim annemin degisiyle SOKAK TATLISIYLA Ortakoy 16.00

Malum kar var, kartopu makinesiyle delice savaas :D 17.00

Yorulduk, kenarda bir yerde salep icelim. 17.30

Kitabevinden birinde ikimizinde sevdigi bir yazarin imza gunu vardi oraya gittik 18.00

Ve supriiz hafize annenin evinde aksam yemegindeyiiz hemde yatili :D

InsaAllah begenmissindir (: Bence cok guzel bir gundu (: Insallah gercekten yasamak nasip olur AMIN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/79183-kolay-sordum-simdiki-orta-zorlukta-bir-soru-d · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kolay börek gerçekten kolay vallahi bak:) Yemek Tarifleri 28 cevap
- Kolay tatli.... Hemde çok kolay... Yemek Tarifleri 13 cevap
- Sordum AfganLıya...! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Sordum Afganliya, Çecenliye, Felluceliye, Filistinliye; Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 30 cevap
- ALLAH'A NEDEN ZENGİN olmadığımı sordum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Orta hal üzere olun Nasihatler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.