S.A. arkadaşlar lütfen duanızı esirgemeyin
805 görüntülenme · 8 yanıt
S.A. arkadaşlar bir arkadaşımın ablasının beyninde bir kitle bulundu ve doktorlarda tam ne olduğunu bulamadılar dünyada tek kişide görülen hastalıklardan olduğu söylenmiş ameliyat olmuştu ve şuan vücudada yayılmış tekrar ameliyat olacak lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Geçmiş olsun,Allah yar ve yardımcısı olsun,Yüce Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle tecelli etsin inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
Geçmiş olsun,Allah yar ve yardımcısı olsun,Yüce Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle tecelli etsin inşaALLAH.
Selam ve Dua ile
hacer_fatih, post: 1404552, member: 110525S.A. arkadaşlar bir arkadaşımın ablasının beyninde bir kitle bulundu ve doktorlarda tam ne olduğunu bulamadılar dünyada tek kişide görülen hastalıklardan olduğu söylenmiş ameliyat olmuştu ve şuan vücudada yayılmış tekrar ameliyat olacak lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun
birtanem çok üzüldüm gerçekten .RABBİM en yakın zamanda şifasını versin inşallah ablamızın.RABBİM hep yanında olsun inşallah.sen nasılsın birtanem.sizler nasılsınız. geçen evini aradım açan olmadı.seni merak etmiştimde.kendine iyi bak birtanem.ALLAHA emanet ol
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Ve Aleyküm Selam canım Allah kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun tez zamanda Rabbim Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78753-s-a-arkadaslar-lutfen-duanizi-esirgemeyin · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ALLAH AŞKINA duanızı esirgemeyin lütfen çok ihtiyaçım var. Dua Bölümü 3 cevap
- duanızı esirgemeyin Görüş- Öneri- İstek 7 cevap
- Dualarinizi Esirgemeyin Lütfen Dini sohbet 2 cevap
- Dualarınızı esirgemeyin lütfen!!!! Tanışma Köşesi 24 cevap
- ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- SELAMÜNALEYKÜM DUANIZI BEKLİYORUM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.