Daha önce üye olmama rağmen sadece siteye bakıp çıkacak kadar vaktım oldugu içim mesaj yazmamıstım. Şimdi yazmak nasip oldu çok şükür. RABBım Kalblerimizi dini üzerine sabit kılsın, bizleri yolundan ayırmasın inşaALLAH. Dosta dost olmak duası ile ...
Selamun Aleykum
590 görüntülenme · 3 yanıt
ALLAH ın selamı üzerinize olsun arkadaşlar bu acizide aranıza kabul eder misiniz
Daha önce üye olmama rağmen sadece siteye bakıp çıkacak kadar vaktım oldugu içim mesaj yazmamıstım. Şimdi yazmak nasip oldu çok şükür. RABBım Kalblerimizi dini üzerine sabit kılsın, bizleri yolundan ayırmasın inşaALLAH. Dosta dost olmak duası ile ...
Hoşgeldin kardeşin.
Dualarına en içten dileklerimle amin diyorum.
Allah-u Teala, yar ve yardımcın olsun. Yolundan ayırmasın inşallah!
Dualarına en içten dileklerimle amin diyorum.
Allah-u Teala, yar ve yardımcın olsun. Yolundan ayırmasın inşallah!
Arkadaşlar soru bölümü nerde bilmiyorum buranın içeriği bu değil biliyorum ama hakkınızı helal edin ben profilime giremiyorum resim yuklemek ıstıyorum yardımcı olabılecek arkadas burdan yazabılırse cok sevınırım nerye yazmam gerektıgını bılemedım teşekkür ederim selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/78406-selamun-aleykum · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.