Tevhid Davası, post: 1375804, member: 60957Sizler Şeriatla yönetilen yönetimleri tekfir ediyorsunuz...
Bu hariciliktir...
Alimler Ali(r.a)ye karşı ayaklanmalarından dolayı bile tekfir etmemiştir...Her ne kadar onlar hakkında onca hadis olsada...Cehennem köpeği gibi vs...
Elbani,bin baz,ibn useymin ve diğer yukarda isimleri sayılan alimler Suud Kralı Abdullah'ı hep hayırlı yad etmiş onu övmüşlerdir..
Ona hurmetlerini belirtmişlerdir...
Hiçbiri O zalimdir o kafirdir dememiştir..
.Siz neden bu alimlere tabi olmuyorsunuz..
.Neden hevanıza tabi olup tekfir ediyorsunuz...
Hem bu alimlerden faydalanıyorum diyorsunuz hemde onların zıttı yolundan gidiyorsunuz...
Bu demektir ki işimize gelenleri alıyoruz işimize gelmeyenleri almıyoruz...
BEN DİYORUMKİ... BEN BU ALİMLERE TABİ OLARAK SUUD KRALI ABDULLAHI TEKFİR ETMİYORUM ONU HAYIRLI YAD EDİYORUM...
PEKİ SİZ KİME TABİ OLARAK O KRALI TEKFİR EDİYORSUNUZ... BEN SÖYLEYEYİM MAKDİSİ,EBU KATADE FİLİSTİNİ...ZORLAYALIM BİRAZ EBU HANZALA... 4. KİŞİYİ SAYAMAYIZ...
hanzala44 sen yukarda saydığım alimlere tabi olmadıkça senle konuşacak birşeyim olmaz...sen önce o alimlere tabi ol yada Kendine selefi deme osmanlıcıyım de maturiciyim de bilmem ne de.
kardes Ali ra donemindeki haricilerin tekfir edileni ve edilmeyeni vardi....
ikiincisi kimse o adami tekfir etmese bile ben onu ne hayirla overim ne de baska sey zira ameller zahire gore dostluk ve dusmanlik konusunda bu karalin ne oldugu ortada..ki konumuz kral degil....ve bu alimler karali tekfir etselerdi gunumuzde hapisde curuyen alimler sirasina girecekleridi o yuzden zaten elimize bir sey gecmeyecek fitne ve s diye cevaplamislar ve senin harici dedigin makidis ne albanini ne de diger alimleri tekfir etmemistir azcik insanlarin hakkina girmekten vazgec...ama tagutu tekfir etmek bize fayda vermeyecek diyen bir alimi ben Allah rizasi icin pek sevmem hoslanmam yani ama tekfir edecek kadar haddimi de asmam..ha tekfir edenler olur kendilerine gore delilleri olur onlara karismam ben delilleri vardir ama ben bole sorumluluklarin altina girmem senin kadar cesaretoli degilim ....cenneti garantilemedim ...ama sen adalatli birisi olsan bir kendi yazilarina baksan sanki bir sen cennetliksin ve herkes cehennemlik ha bir de suud krali ve saydigin alimler var degiol mi :)....bak dalga gecmiyorum azicik insafli ve adaletli ol ve paylasitigin yazidigin tum mesajlari oku....herkesi kucumseyen akillarini kit goren, kabirici, sufi, demokrat simdi de feminist ba.ladi :) ole bir hal icindesin...eneyse kardes sana cevap yazmak inanki israftir....sen bos bir kardessin insallah