🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

Huzur

1.246 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
pitircik

pitircik

Kıdemli Üye · 113 mesaj

aranıza yeni katıldım.faydalı bir site olduğunu görüp üye olmak istedim.
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Hoşgeldin pitircik, safalar getirdin.
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

Hoşgeldin hayırlı paylaşımlar dilerim:)
Ayse_92_38

Ayse_92_38

Kıdemli Üye · 315 mesaj

hosgeldin sefalar getirdin bilgilerini bizlerle paylasirsin insallah selam ve dua ile
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

hoş gelmişsin kardeşim.inşallah hayırlı olur senin için
pitircik

pitircik

Kıdemli Üye · 113 mesaj

sağolasınız içten iletileriniz için doğru yerde olduğuma her geçen inancım daha da artıyor.hayırlı günler..
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Ve aleykum selam. Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlara vesile olması temennilerimle.

pitircik

pitircik

Kıdemli Üye · 113 mesaj

sağolasın kardeşim.gerçekten de bu beraberliğin hayırlara vesile olmasını isterim.bende köklü değişikliklere sebep olmasını.üzülerek belirtiyorum ki ben hiçbir zaman iyi bir kul olamadım aklınıza gelebilecek her türlü büyük sayılabilecek günahları işledim.tek sanırım birini öldürmek kaldı onu da sanırım kendi hayatımı boşa geçirdiğim için kendimi öldürmüş kadar oldum.şimdi çok pişmanım.Allah'a inanıyorum kesinlikle ama şunu dilden inanıyorum demekle yürekten inanıyorum demek çok farklı kavramlarmış.bu yaşıma kadar bölüp pörçük yaptım ibadetlerimi.ama şimdi tövbe ettim ve beş vakit namaz kılmaya başladım.ve ben artık bambaşka bir insan oldum ve o zaman anladım ki ben çok yanlış yollarda yürümüşüm hep.
biliyorum yüküm ve borcum çok ağir ama siz kardeşler bana ne tavsiye edersiniz ki ben içimdeki geç kalmışlığı silebileyim.namazları tam zevkiyle kılabileyim.şeytanın bana vesvese vermesine izin vermeyeyim.
kardeşler burası gerçekten çok güzel bir ortam çünkü kısa bir zaman olmasına rağmen eksik olduğum konularda birçok bilgi edindim Allah sizlerden razı olsun.
kusura bakmayın bıraz uzun bir yazı oldu birilerine içimdekileri anlatmak zorundaydım.ne olur bana yardım edin eski ben olmayayım bir daha...
huzur8

huzur8

Kıdemli Üye · 323 mesaj

Allah sizi ve beni yolunda gidenlerden eylesin.
Amin
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı paylaşımlar diliyorum.
Allaha emanet ol.selametle kal.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Size ilk hediyem ayetel kursi olsun.
Rabbim kabul etsin.
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj