SiZLeR iÇiN KaRdEşLeRiM!(cuma dileklerinizi buraya yazabilirsiniz)
18.194 görüntülenme · 116 yanıt
RE: SiZLeR iÇiN KaRdEşLeRiM!(cuma dileklerinizi buraya yazabilirsiniz)
selamun aleyküm benim tek dileğim ırak'ta ki ardeşlerimin huzura ermesi ben iyi olup onlar kötü olduktan sonra ne önemi var ki.....rabbim sen yar ve yardımcımız ol
selamun aleyküm benim tek dileğim ırak'ta ki ardeşlerimin huzura ermesi ben iyi olup onlar kötü olduktan sonra ne önemi var ki.....rabbim sen yar ve yardımcımız ol
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN KARDEŞLERİM
HAYIRLI ÖMÜRLER VE HAYIRLI ÖLÜMLER NASİB EYLESİN YÜCE RABBİM HEPİMİZE...
GÜNAHLARIMIZI AF EYLESİN İNŞALLAH...
HAYIRLI CUMALAR.. B)B)B)B)B)
CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN KARDEŞLERİM
HAYIRLI ÖMÜRLER VE HAYIRLI ÖLÜMLER NASİB EYLESİN YÜCE RABBİM HEPİMİZE...
GÜNAHLARIMIZI AF EYLESİN İNŞALLAH...
HAYIRLI CUMALAR.. B)B)B)B)B)
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN RABBİM DERTLİLERE DEVA BORÇLULARA EDA VERSİN YÜCE MEVLAM TÜM KARDEŞLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH..B)
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN RABBİM DERTLİLERE DEVA BORÇLULARA EDA VERSİN YÜCE MEVLAM TÜM KARDEŞLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH..B)
hayırlı cumalar günahımız o kadar çok ki inşallah rabbim affeder.Emeğine sağlık güzel olmuş.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
esmersevdahayırlı cumalar günahımız o kadar çok ki inşallah rabbim affeder.Emeğine sağlık güzel olmuş.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
AY-YAamin Allah cc raız olsun kardeşim...Rabbim bizleri cuma günü hürmetine günahlarımızı affetsin selam ve dua ile..

Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
selennyAllah Razi Olsun Inşallah Cümlemizin Cumasi Hayirli Geçer B)b)b)b)b)b)
esvedALLAH RAZI OLSUN.ÇOK BEĞENDİM.SELAMETLE.
hayri07ALLAH razı olsun kardeşim aynen ruhunu yansıtmışsın cuma günü için sizden dua isterim acizane selametle........

ayırlı cumalar kardeşlerim YÜCE RABBİM C.C. tüm müslüman kardeşlerimin sıkıntılatından kurtulmayı,hastalıkdan şifa vermesini,dilekleri ne ise hayırlısıyla olması,ve tüm ölmüşlerimizin huzur içinde yatmasını cennet bahcelerini nasip etmesini,evltlarımızın sağlıklı ,saygılı ve iyi bir kul ibadetli yaşam diliyorum..ALLAHIMIZA c.c. emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2418-sizler-icin-kardeslerim-cuma-dileklerinizi-buraya-yazabilirsiniz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Buraya Buraya Fenerbehçe Buraya Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- aşk palavra-sevgi gerçek .yorumunuz varsa yazabilirsiniz.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Sizler için güzel bir flash daha... Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 4 cevap
- Sözlerim SİZLER İçin Güzel Sözler 270 cevap
- SİZLER İÇİN SESLİ DUA İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- Cuma sohbetleri buraya Dini sohbet 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.