365 Günde Sevgili Peygamberim

3.054 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Sözlerini Hz. Muhammed'le (sav) süsleyen kalem sahipleri, gönüllerine düşen bu nakışları satırlara yansıtarak doslarıyla paylaşırlar. Nurdan Damla sıcak ve akıcı üslubuyla, Osman Turhan da çizgilerin diliyle bunu yapmışlar. Gönüllerindeki Hz. Muhammed (sav) nakışlarından 365 kesiti bizimle paylaşmak için emek vermişler. En heyecan verici olanı, ortaya konan eserin yılın günlerine pay edilerekokunması - okutulması, dinlenmesi - anlaşılması kolay bir şekle büründürülerek takdim edilmesi... Hem dostlara gönül rahatlığıyla götürülebilecek bir hediye, hem küçük çocuklarımıza okuyabileceğimiz, hem de biraz büyüklere okumaları için verebileceğimiz değerli bir armağan.

Çocuklarımıza güzel ve eğlenceli bir kitap..

365 Gnde Sevgili Peygamberim - Nurdan Damla - Tima Yaynlar - kitap - ilknokta.com
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Güncelleme
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Fiyatları ve kitap ile ilgili bilgiler için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz kardeşlerim..
eee87

eee87

Mübarek Üye · 582 mesaj

PEYGAMBER EFENDİMİZİN % 1 i olabilsek keşke.
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Keşke kardeşim keşke.....
imported_berrak_

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 62 mesaj

yiğenime yaklaşık 1sene önce almıştım çok güzel bir kitap okurken insanı sıkmıyor dolayısıyla çocuklar sıkılmadan kolaylıkla öğreniyor
Sevdalinka_

Sevdalinka_

Aktif Üye · 61 mesaj

harika bir kitap kızıma aldım geçende minik minik elleriyle resimlere bakarak okumaya çalışıyor :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.