Fetih Sûresi Okuyalım.....
129.385 görüntülenme · 1.306 yanıt
_ZÜMRA_, post: 1347588, member: 108978elhamdülillah tamamlanmış artık geçmiş olsun gülümse çok uğraştın emek verdin hakkını helal et ablam
Hamdolsun ablacıgım. çok şükür bitirdik, hepimiz ablacıgım...
hakkım var ise helal olsun ablacıgım. sende helal et...
seninde katkın var biliyorsun ablacıgım...
allah c.c kabul etsin inşallah...
allah c.c hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsiin bizlere..
bende 10 gündür hergün fetih suresi okuyorum inşallah devam edicem bi çizelge yaptım kendime hergün işaretliyorum.bi sıkıntım var o niyetle dua edin arkadaşlar Allah ın izniyle bi an evvel çözülsün.Rabbime emanetsiniz.
Mihrace24, post: 1347597, member: 83769bende 10 gündür hergün fetih suresi okuyorum inşallah devam edicem bi çizelge yaptım kendime hergün işaretliyorum.bi sıkıntım var o niyetle dua edin arkadaşlar Allah ın izniyle bi an evvel çözülsün.Rabbime emanetsiniz.
allah c.c yar ve yardımcın osun kardeşim her daim inşallah....
gulum.se, post: 1347592, member: 96895Hamdolsun ablacıgım. çok şükür bitirdik, hepimiz ablacıgım...
hakkım var ise helal olsun ablacıgım. sende helal et...
seninde katkın var biliyorsun ablacıgım...
allah c.c kabul etsin inşallah...
allah c.c hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsiin bizlere..
senin kadar yok emeğim ama helal olsun canım. biliyorsun tebareke amme sayfamız var ona fetihi de ekliyeyim diyorum. biliyorusun sıralı okununca sorunlar yaşanıyor adını yazdırıp girmeyenler yarı yolda bırakanlar o yüzden tebareke amme gibi olsun seni de beklerim her daim. yarın açacağım inşallah. Allaha emanet ol ablacım.
_ZÜMRA_senin kadar yok emeğim ama helal olsun canım. biliyorsun tebareke amme sayfamız var ona fetihi de ekliyeyim diyorum. biliyorusun sıralı okununca sorunlar yaşanıyor adını yazdırıp girmeyenler yarı yolda bırakanlar o yüzden tebareke amme gibi olsun seni de beklerim her daim. yarın açacağım inşallah. Allaha emanet ol ablacım.
tamam ablacıgım. sen nasıl uygun görürsen öyle yap ablacıgım...
inşallah gelirim ablacıgım...
sende rahmana emanet ol...
selam ve dua ile kal...
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj
Sırada kim var?
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67598-fetih-suresi-okuyalim · 17.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.