Selamun aleyküm tesettür konusunda yardım eder misiniz?

1.067 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
buse44

buse44

Üye · 26 mesaj

sevgili din kardeşlerim tesettür konusunda yol gösterilmeye ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz? çıkmazdayım
imported_berrak_

imported_berrak_

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 62 mesaj

Aleyküm selam kardeşim. Nasıl yardımcı olabiliriz sana ?
buse44

buse44

Üye · 26 mesaj

ben kapanmak istiyorum fakat bu konuyu annemle konuşunca çok tepki alacağımı biliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. eğer bu konuda bana biraz akıl verebilirsen çok sevinirim kardeşim
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah
Hayırlı ve bereketli günlerB)
öncelikle üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Hoşgeldin güzel kardeşim:)
http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-kadinin-yeri-ve-onemi/69941-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun.html

yukarıdaki linki tıkla kardeşim değerli kardeşimiz burcu kardeşimizin açtığı çok kıymetli bir konu çoğumuzun hikayesi var hepimizin benzer yaşadıkları adlarımız farklı okudukça kendinden birşeyler bulacağını cesaretleneceğini düşüncesindeyim inşallah..birçok değerli kardeşimizde destek olacaktır inşallah..
maşallah barekallah sen hak yolundasın atacağın hayırlı adımla herşey daha güzel olacak inşallah Rabbimiz yar ve yardımcın olacaktır
selametle kal
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinB)
buse44

buse44

Üye · 26 mesaj

Su-EdaVe Aleyküm selam ve Rahmetullah
Hayırlı ve bereketli günlerB)
öncelikle üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Hoşgeldin güzel kardeşim:)
http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-kadinin-yeri-ve-onemi/69941-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun.html

yukarıdaki linki tıkla kardeşim değerli kardeşimiz burcu kardeşimizin açtığı çok kıymetli bir konu çoğumuzun hikayesi var hepimizin benzer yaşadıkları adlarımız farklı okudukça kendinden birşeyler bulacağını cesaretleneceğini düşüncesindeyim inşallah..birçok değerli kardeşimizde destek olacaktır inşallah..
maşallah barekallah sen hak yolundasın atacağın hayırlı adımla herşey daha güzel olacak inşallah Rabbimiz yar ve yardımcın olacaktır
selametle kal
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinB)

çok teşekkür ederim kardeşim inş Cenab-ı Hakk bana da bu güzel yolda ilerlemeyi nasip eder dualarınızı eksik etmeyin
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

Üyeliğiniz hayırlı olsun.
Konunuzu daha uygun olan bölüme taşıdım bilginize..
İyi paylaşımlar diliyorum.
buse44

buse44

Üye · 26 mesaj

teşekkür ederim
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.