Değerli forum yöneticilerimiz
922 görüntülenme · 4 yanıt
forum da özel mesaj şeklinde yazışmalar yasak olduğu yazıyor yani anlaşılan bazı nedenlerden dolayı özel mesaj yazamıyoruz sitede dikkatimi çeken birden çok yöneticinin olması ben yöneticilerden sadece biri ile özel olarak görüşmek istiyorum bu konuda nasıl bir iletişim gerçekleşir bilemiyorum
Esselamü Aleyküm fitne ve fesat çıkabileceğinden diyor değerli yöneticilerimiz :)
buradan ulaşabilirsiniz:
İletişim - Islamiyet.gen.tr
buradan ulaşabilirsiniz:
İletişim - Islamiyet.gen.tr
İnsan beğenmez.
Esselamü Aleyküm tavsiyeniz için teşekkür ederim Allah razı olsun forum yöenticileri bu tutumunuzu takdir ediyorum Can-u Gönülden destekliyorum sonuna kadar Bu forum çatısı altında bildiğini anlatma bilmediğini de sorabilme hakkına tüm üyeler sahiptir.Bunu hiç bir üyemiz göz ardı etmesin.Varlık amacımız hizmettir fitne f esat çıkaran ölçü gözetmeyen,münazarayı kişisel tartışmaya dönüştüren ve hakaret içeren eleştiriler anında ceza alacaktır bu cezalar ise kişinin üyeliğinin durdurulması olmalıırdır
aksi halde özel mesajlarlan fitne fesatlık çıkarmaya çalışan kişilerin forum kurallarına riayet etmesi gerekir kişi veya kişilerin yapmışl olduğu hatanın cezasını herkez çekemez ben halen kişiye özel yöneticimize mesaj yazamamaktayım
aksi halde özel mesajlarlan fitne fesatlık çıkarmaya çalışan kişilerin forum kurallarına riayet etmesi gerekir kişi veya kişilerin yapmışl olduğu hatanın cezasını herkez çekemez ben halen kişiye özel yöneticimize mesaj yazamamaktayım
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Değerli Kardeşim...
Mesaj yazım kutusunun sol altındaki Kurallara aykırı mesalları Bildir butonu ile de o konuyla ilgili özel mesajınızı iletebilirsiniz...
Mesaj yazım kutusunun sol altındaki Kurallara aykırı mesalları Bildir butonu ile de o konuyla ilgili özel mesajınızı iletebilirsiniz...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74205-degerli-forum-yoneticilerimiz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Değerli site yöneticisi ve değerli üyeleri: ! Görüş- Öneri- İstek 2 cevap
- Yeniden Forum İslami Forum Sitesine Tanışma Köşesi 4 cevap
- Çok değerli Genç Ablalarım... Dini sohbet 11 cevap
- Değerli Görüşleriniz Gündem 28 cevap
- DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKINIZ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- değerli kardeşlerim lütfen yardım!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.