Yanık Buğdaylar... Ahmed Günbay Yıldız...

5.905 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Ahmed Günbay Yıldız'ın romanı...

Her şey bir depremle başladı. Şiddetli bir yer sarsıntısının sebeb olduğu bir felaket... Ve felaketten pay alanlarla çıkar sağlayanlar. İyi ile kötünün bitmeyen kavgasına ayna tutan bu romanda bize ait izler bulurken, bazı şeyleri yeniden keşfetmenin de tadını yaşayacaksınız. Bir asra yakın dönemdir içinde bulunduğumuz sosyal atmosferin ve olguların minyatürünü sunan bu romanı bir solukta okuyacaksınız. (Arka Kapak)

İNDİR...

Allah'a emanet olun...
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

cemal kardeşim yanık buğdayları okumadım ama
ahmet günbay yıldızın bir dünya yıkıldı adlı romanını okumuştum
gerçekten mükemmeldi yaklaşık 10 yıl önce okudum fakat hala unutamadım
selamlar kardeşim
cemaldurra

cemaldurra

Emin olun Yanık Buğdayları da aynı heyeceanla bir solukta okuyacaksınız..
Allah'a emanet olun...
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

selamünaleyküm abim
Emeğine sağlık..Ben Ahmet günbay Yıldız ın romanlarını severek okuyorum.. bu bahsettiğiniz romanı da küçükken okumuştum harika.okumayanlara tavsiye ederim..
Bir dünya yıkıldı oda çok güzel..
Ayrıca sitem, boşluk, dallar meyveye durdu, mavi gözyaşı, gurbeti ben yaşadım, çiçekler susayınca, benim çiçeklerim ateşte açar, azat kuşları, aynada batan güneş, figan...benim okuduklarım..Tavsiye ederim okumak isteyenlere..
Allaha emnaet olunuz abim
selam ve dua ile...
cemaldurra

cemaldurra

Ve aleyküm Selam,

Katkılarınız için Allah razı olsun... Elimde mevcut olanları zaman zaman buraya eklemeye gayret edeceğim inşaallah...
Umarım birilerinin işine yarar...
Allah'a emanet olun...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Allah razı olsun değerli kardeşim ne kadar çok katkılarınız olmuş forumumuza birçok kitap indirme linki vermişsiniz emeğinize sağlık e biz de okumazsak ayıp olur artık. bu kitabı eşimden rica edicem. en yakın zamanda da okuyacağım inşallah çok teşekkürler hayırlı günler.
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamun aleyküm cemal abi
yanık buğdaylar gerçkten çok güzel bir roman lise yıllarımda okumuştum ahmet günbay yıldız da harika bir yazar tüm kitapları muhteşem gerçekten
ayrıca halit ertuğrul'un kitaplarını da okumalarını tavsiye ederim arkadaşlara
selam ve dua ile :a03:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

cemaldurra, post: 1277409, member: 86712Emin olun Yanık Buğdayları da aynı heyeceanla bir solukta okuyacaksınız..
Allah'a emanet olun...

İnşallah en yakın zamanda alıp okurum indirmeyi bilmediğim için benimde fırsat buldukça okuduğum Halit Ertuğrul,un kitapları eğer okumadıysanız tavsiye ederim
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Yanık buğdaylar ve bir dünya yıkıldı yı çok merak ettm inş.en yakın zamanda okuycam bu arada bende emine şenlikoğlu çin işkencesi tavsiye edebilirim.gerçekten hazin bi hayat öyküsü.Allah a emanet olun.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.