Selamün aleyküm
939 görüntülenme · 9 yanıt
allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. kaç gündür sitenizi takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlarınızdan istifade etmek için ben de aranıza katılmak istedim. umarım kabul buyurursunuz.. faydalı paylaşımlarla bulunmak dileği ile
veleye_56, post: 1345829, member: 77577allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. kaç gündür sitenizi takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlarınızdan istifade etmek için ben de aranıza katılmak istedim. umarım kabul buyurursunuz.. faydalı paylaşımlarla bulunmak dileği ile
Ve aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim. Hoşgeldiniz aramıza.
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah..
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah..
Mihrace24, post: 1345884, member: 60957Aleyküm selam sizden bi gün önce katılmış bi üye olarak ilk hoşgeldinizi ben diyeyim hoşgeldiniz
Es selamu aleyküm ve rahmetullah kardeşim. Siz de hoş geldiniz.
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla inşaallah..
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla inşaallah..
veleye_56, post: 1345829, member: 77577allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. kaç gündür sitenizi takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlarınızdan istifade etmek için ben de aranıza katılmak istedim. umarım kabul buyurursunuz.. faydalı paylaşımlarla bulunmak dileği ile
Ve aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim. Hoşgeldiniz aramıza.
Mihrace24, post: 1345884, member: 60957Aleyküm selam sizden bi gün önce katılmış bi üye olarak ilk hoşgeldinizi ben diyeyim hoşgeldiniz
Siz de hoş geldiniz Mihrace24 kardeşim.
aleyküm selam kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun.ne demek kabul buyurmak RABBİM burda olmanızı istemiş demekki.bize laf düşmezki.ALLAHA emanet olun
veleye_56, post: 1345829, member: 77577Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. kaç gündür sitenizi takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlarınızdan istifade etmek için ben de aranıza katılmak istedim. umarım kabul buyurursunuz.. faydalı paylaşımlarla bulunmak dileği ile
Ve aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Amin inşaallah kardeşim. hoşgeldiniz sitemize üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..
Hayırlı cumalar.Allaha emanet olunuz..selametle..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/74036-selamun-aleykum · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.