Selamün aleyküm

939 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
veleye_56

veleye_56

Yeni Üye · 1 mesaj

allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. kaç gündür sitenizi takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlarınızdan istifade etmek için ben de aranıza katılmak istedim. umarım kabul buyurursunuz.. faydalı paylaşımlarla bulunmak dileği ile
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Aleyküm selam hoşgeldiniz
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Aleyküm selam sizden bi gün önce katılmış bi üye olarak ilk hoşgeldinizi ben diyeyim hoşgeldiniz
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

veleye_56, post: 1345829, member: 77577allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. kaç gündür sitenizi takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlarınızdan istifade etmek için ben de aranıza katılmak istedim. umarım kabul buyurursunuz.. faydalı paylaşımlarla bulunmak dileği ile

Ve aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim. Hoşgeldiniz aramıza.
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah..

Mihrace24, post: 1345884, member: 60957Aleyküm selam sizden bi gün önce katılmış bi üye olarak ilk hoşgeldinizi ben diyeyim hoşgeldiniz

Es selamu aleyküm ve rahmetullah kardeşim. Siz de hoş geldiniz.
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla inşaallah..
Beautiful_1064

Beautiful_1064

Mübarek Üye · 951 mesaj

Ve aLeyküm seLam hoş geldiniz hayırLI oLsun üyeLiğiniz inşaALLAH..
eko67

eko67

Üye · 34 mesaj

veleye_56, post: 1345829, member: 77577allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. kaç gündür sitenizi takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlarınızdan istifade etmek için ben de aranıza katılmak istedim. umarım kabul buyurursunuz.. faydalı paylaşımlarla bulunmak dileği ile

Ve aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim. Hoşgeldiniz aramıza.

Mihrace24, post: 1345884, member: 60957Aleyküm selam sizden bi gün önce katılmış bi üye olarak ilk hoşgeldinizi ben diyeyim hoşgeldiniz

Siz de hoş geldiniz Mihrace24 kardeşim.

Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

Hoşbulduk teşekkür ederim.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

hayırlı paylaşımlar diliyorum.ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN.
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

aleyküm selam kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun.ne demek kabul buyurmak RABBİM burda olmanızı istemiş demekki.bize laf düşmezki.ALLAHA emanet olun
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

veleye_56, post: 1345829, member: 77577Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. kaç gündür sitenizi takip ediyorum ve çok güzel paylaşımlarınızdan istifade etmek için ben de aranıza katılmak istedim. umarım kabul buyurursunuz.. faydalı paylaşımlarla bulunmak dileği ile

Ve aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Amin inşaallah kardeşim. hoşgeldiniz sitemize üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..
Hayırlı cumalar.Allaha emanet olunuz..selametle..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.