Selamün Aleyküm değerli arkadaşlarım
1.431 görüntülenme · 16 yanıt
Kalbimin sesiyle hareket ederek dine yakınlaşmış durumdayım. Hiç olmadığı kadar hem de. Henüz iki ay kadar bir süre oldu. Kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum. Google aracılığıyla bu yönde daha çok bilgi edinebileceğim bir forum aradım. Ve sizi buldum. İnşaallah forumunuz sayesinde daha çok şey öğreneceğim. Allah razı olsun.
Ve aleykümselam kardeşim
Hoşgeldiniz sitemize üyeliğiniz hayırlı ve diam olsun..Rabbim yardımcınız olsun inşaallah burada size gerekli her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz..
Allaha emanet olunuz..selam ve dua ile..
Hoşgeldiniz sitemize üyeliğiniz hayırlı ve diam olsun..Rabbim yardımcınız olsun inşaallah burada size gerekli her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz..
Allaha emanet olunuz..selam ve dua ile..
Ve aleyküm selam kardeşim.. Hoşgeldiniz aramıza:)
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah..
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla inşaallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah..
Hayırlı paylaşımlarda buluşmak duasıyla inşaallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
ve aleykum selam değerli kardeşim. Öncelikle aramıza hoşgeldin. Gelişinin hayır ve güzelikler getirmesi temennilerimle. Allah gönlünü islama yaklaştırsın. Seni güzel insanlara yakın etsin, güzel insanları sana yakın etsin. Kötü insanları senden uzak etsin, seni kötü insanlaran uzak etsin. Yürüdüğün yolda Allahın nuru ile aydınlanman dileklerimle. Tekrar hoşgeldin.
FiSeBiLiLLaH
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Aleykum selam.Hoş geldin kalbinin sesi seni hep Rabbinin rızasını kazanacağın vesilelere götürsün.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/72574-selamun-aleykum-degerli-arkadaslarim · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Değerli site yöneticisi ve değerli üyeleri: ! Görüş- Öneri- İstek 2 cevap
- Arkadaşlarım gününüz nasıl geçti ? Dini sohbet 3 cevap
- Site arkadaşlarım,kardeşlerim...:)))) Güzel Sözler 402 cevap
- HZ.FATIMATÜZ ZEHRA ANAMIZIN ÇEYİZİNİ OKUYUN BEKAR HANIM ARKADAŞLARIM Kuran-ı Kerim meali 83 cevap
- Arkadaşlarım yazıyı okudunuz mu(tesettürle ilgili) Islamda Kadının Yeri ve Önemi 8 cevap
- Sınava girecek arkadaşlarım bu duayı alın ve sınava girerken 3 kere okuyun... Dua Listesi 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.