Cüma günleri 80 selavati serif"Allahümme Salli alaseyyindine muhammedin ve ala eli seyyidine venebiyyine muhammed "getirenin 80 yillik günahlari aff olunur.> [SIRA] Allah kabul etsin...
Cuma günü 80 Selevati Serif getir
1.823 görüntülenme · 3 yanıt
Esslamün aleyküm,
Cüma günleri 80 selavati serif"Allahümme Salli alaseyyindine muhammedin ve ala eli seyyidine venebiyyine muhammed "getirenin 80 yillik günahlari aff olunur.> [SIRA] Allah kabul etsin...
"Allahümme Salli alaseyyindine muhammedin ve ala eli seyyidine venebiyyine muhammed "
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Oldu kardesim!! Yanlisim olduysa özürdilerim!!
Benim niyetim sizlerden ögrenmek ve digerlerine yadimci olmak! Esselamün aleyküm.
Benim niyetim sizlerden ögrenmek ve digerlerine yadimci olmak! Esselamün aleyküm.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/70886-cuma-gunu-80-selevati-serif-getir · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kuranı kerimi 6 kere hatmiş sevabı veren selevati şerife Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- Kehf süresi , Her kim Kehf Suresini Cuma günü okursa, iki Cuma arası nur ile aydınlatılır Kuran-ı Kerim 161 cevap
- Arefe günü oruç ((( Cuma günü ))) Genel Konular 7 cevap
- resmi tatil günü cuma günü olmalı Görüş- Öneri- İstek 7 cevap
- Ümmetini hesaba getir Hadis-i Şerif 12 cevap
- Bul-Getir Oyunu.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.