küçük bir sorum olacakti, Hz. Yusuf dizisinin tüm bölümlerini WinRar arsivinden siteye upload edebilirmisiniz ? Simdiden tesekkur ediyorum, cevap olumsuz bile olsa cevap verseniz memnun olurum, Allah'a emanet olun.
Selametle
2.358 görüntülenme · 9 yanıt
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
_YUSUF_, post: 1288844, member: 98391AleykümSelam kardeş
Hz.Yusuh filmini bilmemde, Yusuf suresinin tefsirini upload etmemizi istersen yardımcı olurum inşaAllah.
Yahu ben anlamıyorum bizi, Yani bu diziyi çeken Allah subhanehü ve tealadan dahamı iyi anlatacakta Yusuf Alyhisselamın hayatını, dizi peşinde koşturuyoruz.Açalım bakalım Allah'u teala Yusuf Aleyhisselam hakkında ne kadar anlatmış, ne anlatmış bize.Yalan yanlış rivayetleri, bize lazım olmayacak özelliklerini bir kenara bırakalımda, Allah bize ne kadar anlatmışsa, bize ne kadarı lazımsa onun peşinde olalım değilmi yani.Böyle yapmassak olmayan bir Yusuf-Züleyha aşkından bahseder dururuz.
Hayırlı geceler olsun
muferikul, post: 1293790, member: 85445Yusuf kardeşim yanlış düşünüyorsunuz..
O zaman herşeyi Kuran'an'ı Kerim'den bakalım kendimize çıkarılacak olanı çıakralım.
Hz .Yusuf filmi öyle kendi kafalarına göre çekilmemiştir.
2 Sene alimler hocalar ile istişare edilip bilgi toplandıktan sonra bu film için start verilmiştir.
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
muferikul, post: 1293790, member: 85445Yusuf kardeşim yanlış düşünüyorsunuz..
O zaman herşeyi Kuran'an'ı Kerim'den bakalım kendimize çıkarılacak olanı çıakralım.
Hz .Yusuf filmi öyle kendi kafalarına göre çekilmemiştir.
2 Sene alimler hocalar ile istişare edilip bilgi toplandıktan sonra bu film için start verilmiştir.
_YUSUF_, post: 1288844, member: 98391AleykümSelam kardeş
Hz.Yusuh filmini bilmemde, Yusuf suresinin tefsirini upload etmemizi istersen yardımcı olurum inşaAllah.
Yahu ben anlamıyorum bizi, Yani bu diziyi çeken Allah subhanehü ve tealadan dahamı iyi anlatacakta Yusuf Alyhisselamın hayatını, dizi peşinde koşturuyoruz.Açalım bakalım Allah'u teala Yusuf Aleyhisselam hakkında ne kadar anlatmış, ne anlatmış bize.Yalan yanlış rivayetleri, bize lazım olmayacak özelliklerini bir kenara bırakalımda, Allah bize ne kadar anlatmışsa, bize ne kadarı lazımsa onun peşinde olalım değilmi yani.Böyle yapmassak olmayan bir Yusuf-Züleyha aşkından bahseder dururuz.
Hayırlı geceler olsun
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
hanife deniz, post: 1293942, member: 106622selamun Aleykum Yusuf Kardeş
Allah razı olsun anlatım olarak yani yazılı değilde sözlüanlatımlı tefsirleri siteye koyabilmek mümkünmü acaba.
Selam ve Du ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/70179-hz-yusuf-dizisi-istegi · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.