işm için

2.221 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

HAYIRLI günler herkese..Sizlerden bir ricam var. Ben ambalj firmasında stajerim grafiker olarak.. İşyerinde Kalmam için bana dua edermisiniz...Burada kapalı çalışabiliyorum.. namazımı kılıyorum yani herşey çok güzel.. bana dua edermisiniz.. ALLAH hepinizden razı olsun şimdiden...
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

Allah hakkınızda hayirliysa o işte çalışmanızı size nasip etsin ve size helal ve bol rızık versin...hem kendinizi rizklanin, hem infak edin...

şu hadisi çok severim....sizinle de bölüşeyim...

Eğer Allahü teâlâya hakkıyla tevekkül etseydiniz, sabah aç kalkıp, akşam tok dönen kuşlar gibi, sizin de rızkınızı verirdi) buyuruldu. (Tirmizi)

gördügümüz gibi, eger Allah a hakkiyla tevekkül edersek, Allah rizkimiza kefil oluyor...bir çok kardeşimiz işsizlik yani rizik konusunda sıkıntı yaşıyor...ve çoğu zaman yalnış sonuçlar veriyor yani sanki işini kayb ederse ve ya iş bulamazsa artik rizki olmayacak...Ama Allaha tevekkul edip, sebeplere de yapışırsak, yani iş ararsak helalinden Allah rizkimiza kefil...

uzun yazdim hakkınızı helal edin...

salam aleykum
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

ALLAH razı olsun sizden... Varsa hakkımız helal olsun. VEALEYKÜM SELAM
jackofan

jackofan

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Allah seni iş yerinde ve yolda geçireceğin her saniye adedince korusun,sana bol rızık versin ve en önemlisi doğru yoldan ayırmasın.
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

ALLAH razı olsun teşekkür ederim..RABBİM daima HAK yolunda ilerlememizi nasip eylesin..RABBİM hem burda hemde ebedi yerde yüzümüzü güldürsün.SALİH kullarından olalım İNŞALLAH.
ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

İşin hakkında hayırlı uğurlu olur inşallah dualarımızdasın Allah cc emenet kal
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

ALLAH razı olsun ablacım...
HilserSeN

HilserSeN

Kıdemli Üye · 201 mesaj

Allah Hakkında Hayırlı olani Nasip Etsin ...
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

amin İNŞALLAH.. RABBİM cümlemiz için HAYIRLI olanı nasip etsin İNŞALLAH....
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

Orada çalışman hayırlıysa inşaAllah devam edersin.Allah hayırlı rızıklar,helal kazançlar nasip eylesin,kazandıklarını da O'nun yolunda infak edebilmeni nasip eylesin inşaAllah.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

Rabbim kalbinize göre nasip etsin kardeşim ... Eğerki ibadetlerinizi yapmakta kolaylık sağlıyorsa iş yerinizde kalırsınız inşallah
GÜLSAHH

GÜLSAHH

Mübarek Üye · 564 mesaj

ALLAH cümlenizden RAZI olur İNŞALLAH
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.